Με τον Γιάννη Πάριο, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή

Στις 4 Απριλίου ο Γιάννης Πάριος ετοιμάζεται να αναστατώσει την Αθήνα με μια σειρά περιορισμένων εμφανίσεων που ξεκινούν στο Pantheon.

Στην πρώτη παρουσίαση του προγράμματός του, το news.gr ήταν εκεί ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Τι θα δούμε λοιπόν στο Pantheon;

“Όλα”... απάντησε ο ίδιος με την χαρακτηριστική του ζεστή φωνή, μέσα από ένα πρόγραμμα το οποίο θα διαρκεί περίπου 2,5 ώρες.

Η πρόκληση του χώρου, ήταν όπως σημείωσε το σημαντικότερο ατού για να πάρει την απόφαση να μην πάει ακόμα στην αγαπημένη του Πάρο και να αφιερώσει τον εαυτό του και το πάθος του στους εναπομείναντες ρομαντικούς της Αθήνας.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, όπως αποκάλυψε θα ερμηνεύσει στην σκηνή των 1500τμ όλη την ελληνική γκάμα των τραγουδιών και μάλιστα μέσα από ένα “άναρχο” πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει από Άκη Πάνου έως Χατζηδάκη με πρωταγωνιστές φυσικά τα δικά του σπουδαία κομμάτια που τόσο έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές.

“Όνειρα Κάνουμε”, μας λέει και με αφορμή τον ομότιτλο νέο δίσκο του που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την Κυριακή του Θωμά σημειώνει πως είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα “που θα σε κάνει να ξεχάσεις, να χαμογελάσεις και με λίγα χρήματα να ξεφύγεις από κάθε είδους κρίση για 3 περίπου ώρες”.

“Τα όνειρα είναι η πολυτέλεια που μας έδωσε ο Θεός για να μην παρατάμε την ζωή”, λέει ο αισθαντικός Γιάννης Πάριος και εξηγεί παράλληλα πως μαζί του στην σκηνή θα είναι μία ομάδα 42 μουσικών η οποία θα τον πλαισιώνει άλλοτε στο πρόγραμμα που ήδη έχει προετοιμαστεί και άλλοτε στον κάθε του αυτοσχεδιασμό.

Ο Ντίνος Γεωργούτσος, θα είναι ο μαέστρος του, και “ένα μπαλκόνι γεμάτο λουλούδια για να ατενίζει ο Πάριος τον έρωτα που τόσο λατρεύει θα παρουσιάζεται στο κοινό που θα στέκεται από κάτω”, σε έναν χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί τόσο ξεχωριστά ώστε να μην θυμίζει σε τίποτα μπουζούκια κάτι που είδαμε και μέσα από τις προηγούμενες εμφανίσεις της Άννας Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο.

Το νέο πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου με τίτλο “Όλα” έχεις ως σκοπό όπως σημείωσε ο ίδιος ο σπουδαίος καλλιτέχνης “να μην πει κανείς πάμε να δούμε τον Πάριο, αλλά όλοι να λένε πάμε να τον ακούσουμε”...

Ανυπομονούμε....

Πρεμιέρα: 4 Απριλίου

Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 20:30.

Εισιτήρια: Από 15 έως 45 ευρώ