Πολυτελής πασχαλινή διαμονή στην Τήνο!

Οι διακοπές του Πάσχα προσφέρουν την ιδανικότερη ευκαιρία για την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση! Ταξιδέψτε στο όμορφο νησί της Τήνου και ανακαλύψτε από κοντά την μοναδική πρόταση διαμονής, που σας προσφέρει το Diles & Rinies Estate!

Χτισμένο σε μια υπέροχη τοποθεσία, μόλις πέντε λεπτά μακριά από τη Χώρα, το συγκρότημα σας προσκαλεί να μείνετε σε μια από τις 8 πολυτελείς του βίλες, που προσφέρουν απόλυτη άνεση, προστασία της ιδιωτικότητας και ήρεμες στιγμές.

Ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αρώματα των αγριολούλουδων να σας αγκαλιάζουν και τη μοναδική θέα του Αιγαίου να σας ταξιδεύει σας περιμένει.

Το Diles & Rinies Estate αποτελείται από οκτώ φιλικές προς το περιβάλλον βίλες, σε μια όμορφα διαμορφωμένη έκταση με κήπους και παραδοσιακά στοιχεία διακόσμησης. Η πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο του συγκροτήματος είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του.

Η χρήση των φυσικών πετρωμάτων από τις τοπικές ανασκαφές, σε συνδυασμό με τα γήινα χρώματα, συνθέτει ένα αρμονικό σύνολο με τον περιβάλλοντα χώρο. Η διακόσμηση είναι στα πρότυπα του απλού μεσογειακού στυλ, με μια vintage πινελιά.

Όλες οι βίλες διαθέτουν 2-4 υπνοδωμάτια και είναι ιδανικές για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια, ενώ οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το φιλικό προσωπικό θα σας συνοδεύσουν σε κάθε σας στιγμή στην ντυμένη στα ανοιξιάτικα Τήνο.

Η γοητεία του νησιού, κρυμμένη καλά στα 40 ολόλευκα χωριά του, θα συνδυαστεί με τα ιδιαίτερα πασχαλινά έθιμα της Τήνου, όπως τα κορίτσια με τις βιολέτες την βραδιά της Μεγάλης Παρασκευής, τον Επιτάφιο που οδηγείται μέσα στη θάλασσα και τις γαστρονομικές ντόπιες λιχουδιές.

Εκμεταλλευτείτε τώρα τη μοναδική Πασχαλινή προσφορά από το Diles & Rinies Estate και απολαύστε στις 3 διανυκτερεύσεις μία επιπλέον δώρο!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ