Σαμαράς: Υπονομεύουν την αξιοπιστία και την υπόσταση της χώρας

Για υπονόμευση της αξιοπιστίας και της υπόστασης της χώρας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στηλιτεύοντας τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

"Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου. Δεν της πέρασε. Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού".

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

"Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που πρωθυπουργός αρνείται τόσο συστηματικά να εμφανιστεί στη Bουλή.
Σήμερα ξεπέρασε τα όρια ο διαρκώς κρυπτόμενος κ. Σαμαράς. Όχι μόνο αρνήθηκε να καλύψει τον απαξιωμένο πλέον υπουργό Oικονομικών, αλλά απαξίωσε εκκωφαντικά και τον υπουργό Eπικρατείας κ. Σταμάτη. Η πραγματικά πικρή γεύση για τον κ. Σαμαρά θα αφορά τις επερχόμενες εκλογές και όχι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που αποστρέφεται και προσπαθεί να παρακάμψει", σχολιάζει για τη δήλωση του πρωθυπουργού ο ΣΥΡΙΖΑ.