Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν σώζεται με αποστάτες

"Τροϊκανούς αερόσακους" χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος όσους βουλευτές του κόμματος του ενώ βλέπει πίσω από αυτή την κίνηση "σχέδιο αποδυνάμωσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων".

Έκανε προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας "τότε ο Σαμαράς έριχνε την κυβέρνηση για τη Μακεδονία και σήμερα ως πρωθυπουργός πουλά την ονομασία ενώ τελεικά οι κερδισμένοι ήταν η Siemens και ο Κόκκαλης".

Αναφερόμενος στην αποψινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου καλεί τους βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να απορρίψουν τη συμφωνία με την τρόικα.

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, μιλώντας στο "Πρώτο Θέμα" δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα που θα φέρουν οι ΑΝΕΛ και λέει: "ο στόχος μας είναι να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι ψηφίζοντας... Ανεξάρτητους Έλληνες ψηφίζουν όχι στην κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, όχι στην Ευρώπη των τραπεζιτών, ναι στην Ευρώπη των εθνικών κρατών". Ενώ για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν μειωμένα ποσοστά των ΑΝΕΛ λέει "πάντα υποχωρούμε στις δημοσκοπήσεις γιατί δεν έχουμε να τις πληρώσουμε".

Σε σχετική ερώτηση πάντως απέφυγε να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.