Ιταλίδα υπουργός προβάλει τα… πλεονεκτήματα της κυβέρνησης Ρέντσι

Στο υπουργικό συμβούλιο 16 μελών της κυβέρνησης του Ματέο Ρέντσι συμμετέχουν οκτώ γυναίκες.

Ανάμεσα τους και η Maria Elena Boschi, η οποία προσήλθε πριν λίγες μέρες στην ορκωμοσία της με ένα φωτεινό μπλε κοστούμι με εφαρμοστό παντελόνι, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τον Ιταλικό Τύπο για την ακατάλληλη ενδυματολογική επιλογή της. Την συγχώρεσαν όμως εύκολα επειδή είναι εντυπωσιακά όμορφη. 

Μάλιστα, ο μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που κάτι ξέρει από γυναίκες, δήλωσε για εκείνη πως είναι πολύ όμορφη για να είναι κομουνίστρια...

Δυστυχώς όμως, η ωραία Ελένη της ιταλικής κυβέρνησης στάθηκε απρόσεχτη. Την ώρα που έσκυψε να υπογράψει ενώπιον του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και του πρωθυπουργού Ρέντσι ,  αποκαλύφθηκαν περισσότερα απ' όσα θα ήθελε, με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό της.

Το στιγμιότυπο αυτό, για κακή της τύχη (και καλή των θαυμαστών της), καταγράφηκε και η φωτογραφία αυτή κάνει το γύρο του κόσμου. Ωστόσο, η "ξεβράκωτη" φώτο πρόκειται για tweet ενός Ολλανδού, που πρώτη πήρε η Bild και τη δημοσίευσε σαν αληθινή και ακολούθησε όλος ο κόσμος.

Info: Η Maria Elena Boschi είναι δικηγόρος, πολιτικός και νυν υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων.