Σχέση του Ερντογάν με πρώην Μις Τουρκία του προσάπτει η Repubblica!

Η ιταλική εφημερίδα Repubblica φέρνει στο φως πληροφορίες που έχουν να κάνουν για σχέση του Ταγίπ Ερντογάν με την πρώην Μις Τουρκία, Ντεφνέ Σαμιελί.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το βίντεο θα έβγαινε στη δημοσιότητα λίγες μέρες προτού οι Τούρκοι προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη δημάρχων, προκειμένου να πετύχει το τελειωτικό -ενδεχομένως- χτύπημα στο κόμμα του πρωθυπουργού.

Η ιταλική εφημερίδα υπαινίσσεται ότι ο Ερντογάν ήταν γνώστης της πληροφορίας που θα βγει σε βάρος του και έτσι, σχετίζει την απαγόρευση του Twitter, αλλά και οι απειλές Ερντογάν για "μαύρο" σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Youtube και το Facebook, με την απόπειρα της αποκάλυψης του ροζ σκανδάλου.

"Τα χτυπήματα πλέον γίνονται κάτω από τη μέση", παρατηρεί ο σχολιαστής, Αχμέτ Χακάν. Ωστόσο, για τον βαθιά θρησκευόμενο Ερντογάν, που όπως και τα περισσότερα μέλη του κόμματός του, φροντίζουν να "καλύπτουν" τις συζύγους τους και να κρατούν αποστάσεις από το αλκοόλ, ένα σκάνδαλο τέτοιου μεγέθους θα ήταν πολύ σοβαρό.

Η Σαμιελί έχει θεαθεί, πάντως, αρκετές φορές στο πλευρό του πρωθυπουργού σε επίσημες εμφανίσεις. Είναι μέλος του κόμματός του και φίλη της συζύγου του. Η ίδια, πάντως, αρνείται τα περί σχέσης με τον Ερντογάν.

Η ιταλική εφημερίδα κάνει λόγο για βίντεο του Τούρκου πρωθυπουργού με την Σαμιελί που επίκειται να δει το φως της δημοσιότητας.