Στο “περίμενε” ο Χαρακόπουλος για το φρέσκο γάλα

Στάση αναμονής τηρεί ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του φρέσκου γάλακτος, για την οποία εδώ και μήνες έχει εκφραστεί αρνητικά.

Αν και υπήρχαν πληροφορίες ότι ο αναπληρωτής υπουργός πιθανόν σήμερα ή το Σάββατο να ανακοίνωνε την παραίτησή του και την πρόθεσή του να καταψηφίσει την εν λόγω διάταξη του πολυνομοσχεδίου που θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε σήμερα πως θα περιμένει τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της συμφωνίας.

“Αναμένω τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της συμφωνίας για το γάλα, το οποίο αρχικώς επρόκειτο να ανακοινωθεί μέχρι και την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να τοποθετηθώ με τη δέουσα υπευθυνότητα, όπως άλλωστε, θεωρώ, ότι έπραξα μέχρι σήμερα”, ανέφερε σχετικά ο κ. Χαρακόπουλος, κρατώντας σε... αγωνία το κυβερνητικό επιτελείο που βλέπει τον ένα μετά τον άλλο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας να αντιτίθενται στην ψήφιση των αλλαγών στο νομοθετικό πλαίσιο γύρω από την αγορά γάλακτος.