Μετάνιωσε ποτέ η Μελίνα για κάποιες φωνές που δεν επέλεξε στο Voice;

Η πιο "δυστακτική" ως προς την συμμετοχή της στο the Voice, coach, μας μιλά για την μέχρι τώρα εμπειρία της.

Η Μελίνα Ασλανίδου, εξηγεί πως “αυτό που ήταν πολύ σημαντικό για μένα ήταν να δω το παιχνίδι πώς είναι γιατί γενικά δεν είμαι τηλεοπτικός τύπος και έπρεπε να καταλάβω πώς είναι η όλη διαδικασία. Στην αρχή ακούς μια φωνή. Μετά όλο το concept μου άρεσε πάρα πολύ. Είδα ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες που έχουν μπει στο παιχνίδι και μ’ άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Δεν μ’ επηρέασαν φίλοι θετικά όσον αφορά το παιχνίδι αλλά εγώ επέλεξα να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία πολύ συνειδητά έχοντας στο μυαλό μου αυτό που πραγματικά ζω τώρα. Τα παιδιά που δουλεύουμε, που μιλάμε, που μου λένε τις αγωνίες τους, που δουλεύουν παράλληλα. Όλη αυτή τη διαδικασία την ανθρώπινη. Την αληθινή”.

Μετάνιωσε ποτέ η Μελίνα για κάποιες φωνές που δεν επέλεξε;

“Πολλές φορές έβλεπα ότι έκαναν οι διαγωνιζόμενοι λάθος επιλογές. Ακούς μια φωνή και λες “αυτή η φωνή με ποιον μπορεί να δουλέψει καλύτερα;” Με τον… Μ’ εμένα. Έλα “έλα σ’ εμένα” από μέσα μου. Από μέσα μου έλεγα διάφορα. Γιατί άκουσα κάτι φωνές κι εγώ σκεφτόμουν το γκρουπ που μπορεί να μπει. Φεύγει ο τάδε τραγουδιστής κτλ και η μπάντα παίζει τέλεια και θα ταιριάζει, θα γκρουβάρει, θα ‘ναι πολύ ωραίο. Το προχωρούσα σαν σκέψη. Αλλά δεν μπορούσα να το μεταφέρω όλο αυτό. Πολλοί μου να πατήσω το κουμπί. Κι ο Αντώνης κυρίως με πείραζε συνέχεια με το κουμπί. Απλά εγώ είχα έναν δικό μου χρόνο. Δηλαδή όπως και οι άλλοι coach. Ίσως εγώ δεν ήμουν πιο αυθόρμητη να πατήσω μόλις μου άρεσε μια χροιά. Αν ξαναπαίζαμε, θα ήμουν λίγο πιο αυθόρμητη. Πιο γρήγορη. Να προλάβω να πάρω εγώ αυτή τη φωνή. Να τη διεκδικήσω μετά πιο δυνατά”.

Και πώς έγινε το “πάντρεμα” των φωνών στα battles;

Η Μελίνα Ασλανίδου απαντά: “Έκανα πάρα πολλές αλλαγές. Μπαίναμε στο ίντερνετ και βλέπαμε τι άλλο τραγούδι έχει πει και μπορέσαμε να δουλέψουμε πιο εύκολα γιατί βλέπαμε το τραγούδι που επιλέγει, πώς το λέει, πού στονάρει, έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την κάθε φωνή, οπότε προσπαθήσαμε λίγο να γίνει λίγο όσο πιο δίκαια και έντιμα και ισότιμα γινόταν. Με απόλυτο σεβασμό βεβαίως σε κάθε παιδί”.

Θα δήλωνε όμως η ίδια συμμετοχή στο The Voice;

“Αν ήμουν 16 χρονών και ξεκινούσα τώρα την πορεία μου, ναι, θα συμμετείχα”.