Γιατί ο Μιχάλης έπαιρνε όσους δεν επέλεγαν οι υπόλοιποι coach;

Και κάπου εδώ ήρθε και η σειρά του Μιχάλη από τους Stavento...

“Τώρα είμαι λίγο πιο χαλαρός στο Voice”, δηλώνει στην αρχή της συνέντευξής του αν και συμπληρώνει πως “ακόμα φοβάμαι.Συνήθως δεν απαντάω στις ερωτήσεις γιατί έχω ένα πρόβλημα. Νιώθω ότι δε με καταλαβαίνουν οι άνθρωποι.Πρώτη φορά μιλάω και με κοιτάνε τόσο έντονα στα μάτια και με αγχώνει αυτό. Και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω”.

Ποια είναι τα σχόλια που κάνει ο ίδιος ο Μιχάλης για την παρουσία του στην τηλεόραση;

“Με βλέπω και που και που με καμαρώνω κιόλας. Αλλά πραγματικά έχω ακούσει, έχει περάσει, έχω δει πράματα και θάματα. Δηλαδή και να λέγονται για κάποιους πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Και μάλιστα κάποιους τύχαινε να μην τους ξέρω και δεν ήξερα αν αυτά που γράφονταν ήταν αλήθεια. Ε, αυτό όλο ας πούμε δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αντι\μετωπίσω. Γενικά, δε φοβάμαι. Αλλά η τηλεόραση νομίζω ότι είναι πιο μεγάλη από μένα και τη φοβάμαι. Τα πιο μεγάλα πράγματα από μένα τα φοβάμαι. Και τα πιο ύπουλα πράγματα από μένα”.

Τον βοήθησαν οι υπόλοιποι coach στην παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση;

“Ναι” απαντά ο Μιχάλης και “γι’ αυτό ευχαρίστησα και τα υπόλοιπα παιδιά γιατί νιώθω ότι επειδή υπάρχουν κι αυτοί οι τρεις με τους οποίους περνάω καλά κι ανυπομονώ κάθε φορά που θα κάνουμε ένα γύρισμα να πάω να τους δω. Νιώθω χαλαρός και καμιά φορά, όταν γυρνάω και βλέπω τον παίχτη, ε ναι εκεί νιώθω ότι πρέπει να καταβάλλω περισσότερη προσπάθεια απ’ τους υπόλοιπους που είναι θωρηκτά και τους ξέρουν όλοι από έναν καραφλό τύπο που δεν ξέρουν οι περισσότεροι από πού ήρθε”.

Βρήκε όμως ο Μιχάλης τη νέα μούσα του, όπως κάνει συνήθως για τα τραγούδια του, μέσα από το Voice;

“Ναι, αλλά δεν είναι η Αρετή. Δε θα μπορούσα να την πάρω. Είναι 16 χρονών. Κι η Αρετή δε θα μπορούσε να τραγουδήσει τα τραγούδια που κάνουμε εμείς. Επιπλέον είναι ακόμα είναι νωρίς γιατί πρέπει να περιμένουμε και τη μεταφώνισή της. Αλλά το θετικό είναι ότι είναι απ’ την Αλεξανδρούπολη, οπότε με το που μεγαλώσει και κάνει και τη μεταφώνισή της, εντάξει, ούτως ή άλλως θα τη βοηθάω. Δε χρειάζεται να ‘ναι με μένα”.

Γιατί τελικά ο Μιχάλης έπαιρνε όσους δεν επέλεγαν οι υπόλοιποι coach;

“Ξέρεις τι γίνεται τώρα; Θα κερδίσω μ’ αυτούς που δε γύρισαν οι άλλοι. Και θα χοροπηδήξουνε. Πολύ θα το ‘θελα αυτό, Ήθελα να δω τη μούρη του Ρέμου αν θα γινόταν αυτό! Και πόσο μάλλον αν δεν είχε γυρίσει! Θα τρελαθώ τελείως!”, απαντά.

Πώς θα αισθανόταν όμως κάθε φορά που πάλευε με τους άλλους coach να διεκδικήσει έναν παίκτη;

“Χάλια”, λέει ο ίδιος και εξηγεί πως... “Εν τω μεταξύ είχαν ένα κακό συνήθειο, λες και απ’ την παραγωγή τους έβαζαν, και με κοίταγαν όλοι, με κοίταγαν... Δηλαδή, στεναχωριόμουνα στ’ αλήθεια. Γιατί με κοίταγαν! Τι με κοιτάς ρε; Άμα δε με διαλέξεις, γιατί με κοιτάς; Και με κοίταγαν όλοι!”

Ποια φωνή μετάνιωσε που απέρριψε ο Μιχάλης;

“Την Κατερίνα. Μια Κατερίνα από την Κύπρο η οποία ήταν 18-20 χρονών η οποία τραγούδησε πάρα πολύ καλά, νομίζω Κοέν. Ήταν στην πρώτη οντισιόν. Σε μια φάση έρχονται και μας λένε «Παιδιά, ηρεμήστε. Έχουν περάσει 8 κι έχετε πάρει τους 7». Θα την ήθελα λοιπόν πάρα πολύ στην ομάδα μου”.