Ποιός είναι ο ρόλος του V Reporter, Θέμη Γεωργαντά στο The Voice;

Ο Θέμης Γεωργαντάς για το The Voice...

“Στο σάιτ του Voice, υπάρχει το view reporter. Από το ξεκίνημα, από τα blind auditions μέχρι και τώρα, εγώ μαζί με τη δική μου ομάδα τραβάμε, καταγράφουμε ο,τιδήποτε γίνεται πίσω από τη σκηνή, αλλά παντού, χωρίς κανέναν περιορισμό.Τα καμαρίνια, το κόουτς, το πουδράρισμα της Δέσποινας, π.χ. όταν ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή…την ώρα που κάθεται στην καρέκλα που μπορεί να κουτσομπολεύει κάτι ο Μιχάλης με τη Μελίνα ή δεν ξέρω κι εγώ τι”, μας εξηγεί, ενώ παράλληλα σημειώνει και τις ευκαιρίες, που ανοίγονται για τα νέα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. “Γνωρίζω διάφορα παιδιά από το Voice, στα οποία έχουν ήδη γίνει προτάσεις. Το ότι εμφανίζονται σε ένα πρόγραμμα στον ΑΝΤ1, που κάνει τόσο υψηλή τηλεθέαση εκείνη τη στιγμή, ο χ, ψ, επιχειρηματίας από το Βόλο, λέω τώρα εγώ παράδειγμα, από τη Θεσσαλονίκη, από την Αθήνα, μπορεί να τους δει, να δει κάποιον και να πει μ’ αρέσει αυτό το πιτσιρίκι”.

Πώς θα διαμορφωθούν όμως τελικά τα live;

Ο Θέμης Γεωργαντάς απαντά: “Για τα λάιβ, φτιάχνεται παράλληλα από την παραγωγή ένα πλατώ, το οποίο είναι κοντά στη σκηνή, που έχετε δει αυτή τη στιγμή… που και αυτή βέβαια θα αλλάξει, δεν θα είναι η ίδια. Στο πλατώ θα βρίσκομαι εγώ και θα κάνουμε κάποιες ζωντανές συνδέσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Δηλαδή, με το πρόσταγμα του Γιώργου Λιάγκα, προφανώς θα μου δίνει το λόγο και θα κάνουμε κάποιες συνδέσεις όπου θα λέμε, για παράδειγμα την εξέλιξη της ψηφοφορίας, θα δίνουμε κάποια άλλα στατιστικά στοιχεία, θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Όλα αυτά θα περνάνε μέσα από το view reporter και το view room. Έτσι γίνεται στα VOICE όλου του κόσμου.

Όσο για τις ψηφοφορίες...

“Ψηφίζει ο κόσμος δύο προτεινόμενους και ο κόουτς μπορεί να προστατεύσει έναν. Σε κάθε live θα γίνεται αυτό. Και θα φτάσουμε στο τέλος, τελευταίο live όπου θα έχουμε τέσσερις φωνές.

Ως V Reporter ωστόσο, που βλέπει πάντα όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες, δεν θα μπορούσε παρά να μας αποκαλύψει και κάποιες από τις “κρυφές” συνήθειες των coach...

“Είμαστε όλοι πολύ φαγανοί. Και η Δέσποινα. Μη σας πω ότι είναι εκείνη που λέει συνέχεια: «Πότε θα φάμε;»” μάς λέει, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστο και το “κουσούρι” του Μιχάλη από τους Stavento ο οποίος... “έχει εμμονή μ’ αυτό το βουρτσάκι το σιχαμένο με τα μούσια. Του έχουμε κάνει πλάκα, κι αυτό το βίντεο δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα. Έχουμε πάει με το Ρέμο κι έχουμε κάτσει στην καρέκλα πρώτοι. Έχει ξεκινήσει ένα μπάτλ, έχω μπει πάνω, είμαι με την κάμερά μου πάνω στη σκηνή και έχει έρθει ο Ρέμος και λέμε τα δικά μας. Και σκάει μύτη ο Μιχάλης με το χτενάκι, ξέρεις, αυτό το μικρό. Και τον κοιτάζω και του λέω: «καλά δεν ντρέπεσαι;» Μου λέει: «Τι;». Του λέω, τι είναι αυτό το πράγμα; Ας το μου λέει, αυτό είναι κόλλημα. Του λέω, το έχεις μαζί σου συνεχώς; Μου λέει, ναι. Και γυρνάει και λέει ο Ρέμος, μπροστά στην κάμερα, ναι, είναι λέει, αυτά τα χτενάκια για τις ψείρες”.

Έχει ξεχωρίσει όμως ο Θέμης κάποιες φωνές;

Τρεις μάς απαντά, ενώ συμπληρώνει πως αν ήταν ο ίδιος coach και αντίστοιχα οι 4 coach ήταν άσημοι τραγουδιστές θα γυρνούσε στον Ρέμο γιατί “αυτό το παιδί, δεν ξέρω ποιος το έρανε όταν γεννιόταν με αυτό το ταλέντο. Μπορεί να πάρει στα χέρια του ένα μέτριο τραγούδι και να το απογειώσει. Έχει ένα τρόπο, έχει ένα χάρισμα αυτός ο άνθρωπος. Οπότε, μάλλον, αν δεν τους ήξερα, όπως λες, και άκουγα τη φωνή είμαι σίγουρος ότι αυτή η φωνή θα με έκανε να γυρίσω”.