Παρουσίαση εστιατορίου
Το εστιατόριο Γιορτή, είναι όμορφα κρυμμένο μέσα στο δάσος, στο πλάι του Βοτανικού Κήπου στο Χαϊδάρι και φροντίζει ώστε να προσεγγίζει γαστρονομικά κάθε ελληνικό έθιμο και παράδοση με έναν δικό του μοναδικό τρόπο.
Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό είναι ότι για τη Σαρακοστή συνεργάζεται με μία σεφ που ξεχωρίζει όχι μόνο για την αγάπη της αλλά και για την πολύ ιδιαίτερη ματιά της στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, την Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία για όλο το διάστημα της Σαρακοστής δημιουργεί και σερβίρει μαζί με την έμπειρη σεφ Βάλλα Δήμητρα μια διαφορετική όψη της αγαπημένης μας κουζίνας.
Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως προετοιμαζόμαστε για σαλάτα πλιγούρι με θαλασσινά αρωματισμένη με την φρεσκάδα του λεμονιού, σουτζουκάκια τόνου σε πιτούλες αραβικές με παπρικάσι πικάντικο, παπουτσάκια με θαλασσινά και burger σολομού με δροσερή σαλάτα και πολλές ακόμη επιπλέον προτάσεις που θα ιντριγκάρουν ακόμη και τους φανατικούς κρεατοφάγους.
Επιπλέον, κάθε Σαββατοκύριακο η Μυρσίνη και η Δήμητρα μαζεύουν τα δικά τους άγρια χόρτα και φτιάχνουν υπέροχες μαραθόπιτες τραγανές και γεμάτες αρώματα αλλά και υπέροχες σουπιές με βλαστάρια μολόχας και καυκαλίδες, ενώ για το κλείσιμο προτείνουν αρκετές ακόμη ιδέες σε χειροποίητα γλυκά από νηστίσιμη σοκολατόπιτα μέχρι ζουμερό μπακλαβά με ελαιόλαδο, μέλι, καρύδια και σύκα μουσκεμένα σε γλυκό κρασί Σάμου.