Επίθεση Μπακογιάννη στον Λιβάνη για το βιβλίο Κουφοντίνα

Σκληρή κριτική άσκησε στην απόφαση του οίκου Λιβάνη να εκδώσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, γιος του δολοφονηθέντος από τη 17 Νοέμβρη Παύλου Μπακογιάννη.

Μιλώντας για το βιβλίο ο κύριος Μπακογιάννης είπε στο Mega ότι "κάποιοι με μόνο γνώμονα το κέρδος εκμεταλλεύονται το αίμα αθώων ανθρώπων".

Mεταξύ άλλων τάχθηκε υπέρ της διακίνησης ιδεών, αλλά διευκρίνισε ότι στο επίμαχο βιβλίο δεν κρίνονται οι ιδέες του Κουφοντίνα, αλλά οι κινήσεις του και ο κίνδυνος να βρει μιμητές αύριο το πρωί. «Το ματωμένο βιβλίο κρύβει την ηδονή του τρομοκράτη (...) λεει πώς σκότωσε, και μετά υπερηφανεύεται πως πήγε να φαει σε ενα καλό εστιατόριο αφότου είχε σκοτώσει άνθρωπο! είναι λύση να δίνουμε βήμα σε αυτούς τους ανθρώπους;» διερωτήθηκε ο δήμαρχος Καρπενησίου. 

"Έχω ευθύνη να μιλήσω... αν δω αύριο το πρωί μάνες, πατεράδες, σκοτωμένων σε μια εκκλησία σε μια κηδεία τι θα πει τότε ο οίκος Λιβάνη;", σημείωσε.

"Αρνήθηκα να μιλήσω στον Κουφοντίνα, απλώς τον κοίταξα στα μάτια" τόνισε, αναφερόμενος στην παρουσία του στη δίκη του τρομοκράτη.