Πώς να φορέσετε το τυρκουάζ με το κίτρινο!

Το γεγονός ότι ο καιρός μας τα χάλασε τις τελευταίες ημέρες δεν πρέπει να μας πτοήσει και να μας κάνει να χάσουμε την ανοιξιάτικη διάθεσή μας. Για αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε με ποιους τρόπους μπορείτε να φορέσετε δύο υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα. Το τυρκουάζ και το κίτρινο.

Για ένα casual look συνδυάστε το skinny jean σας με ένα κίτρινο oversized t-shit και ένα ζευγάρι sneakers. Κάντε τη διαφορά στην εμφάνισή σας με μια τυρκουάζ τσάντα και για τελευταία πινελιά στο outfit προσθέστε μερικά βραχιόλια.    

Για ένα girly look φορέστε ένα mini τυρκουάζ φόρεμα με μια λεπτή καφέ ζώνη στη μέση σας και ένα ζευγάρι καφέ αρβυλάκια. Ολοκληρώστε το look με ένα κίτρινο φουλάρι στο λαιμό σας που θα σας φωτίσει και ένα cross body τσαντάκι.

Για ένα κομψό ντύσιμο συνδυάστε ένα τυρκουάζ παντελόνι σε στενή γραμμή με ένα ριγέ κίτρινο πουλοβεράκι και τις nude μπαλαρίνες σας. Ολοκληρώστε το look με ένα σακίδιο σε καφέ απόχρωση και ένα ζευγάρι τυρκουάζ σκουλαρίκια.

Τέλος, ένα ακόμα υπέροχο ανοιξιάτικο look είναι να συνδυάσετε μια κίτρινη φούστα με prints με ένα τυρκουάζ t-shirt και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκά loafers και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.