Το mixed grill Βενιζέλου και οι selfie με πιτσιρικάδες

Οι κλαδικές συνεδριάσεις του ΠΑΣΟΚ σε ταβέρνες, οινομαγειρεία και εστιατόρια έχουν εξελιχθεί οικονομικά ασύμφορες για ορισμένα στελέχη του κόμματος. Οποτε συνεδριάζουν, παρουσία πάντοτε του προέδρου κ. Ευ. Βενιζέλου, λαμβάνεται από κάποιον (χωρίς να υπάρξει αντίδραση εκ μέρους του προέδρου) μία και μόνο απόφαση: ο λογαριασμός να πληρωθεί ρεφενέ!

Όπως γράφει ο "Βηματοδότης", το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του συγκάλεσαν σύσκεψη την Τετάρτη βράδυ στην ταβέρνα «Το αβγό του κόκορα» όλων των διοικητών και υποδιοικητών των νοσοκομείων Αττικής (που είναι κομματικά στελέχη), στην οποία μετείχαν και τα μέλη ολόκληρου του Τομέα Υγείας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Λ. Γρηγοράκος, καθηγητές πανεπιστημίου και οι (αχώριστοι του Τομέα Επικοινωνίας) κ. Δ. Καρύδης και κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (η τελευταία παραγγέλλει μόνο σαλάτα).

Κατά σύμπτωση, δίπλα στο τραπέζι του προέδρου κ. Βενιζέλου καθόταν με την παρέα του ο ηθοποιός κ. Χάρης Ρώμας, ο οποίος τον χαιρέτησε θερμά...

Το εντυπωσιακό – σύμφωνα με το δημοσίευμα - ήταν ότι στην ταβέρνα αυτή του Μεταξουργείου βρισκόταν και μια παρέα πιτσιρικάδων που μόλις είδαν τον κ. Βενιζέλο σηκώθηκαν όλοι να τον χαιρετήσουν διά χειραψίας, βγάζοντας και τα κινητά τους για να φωτογραφηθούν μαζί του. Κίνηση που πρωτίστως αιφνιδίασε τα κομματικά στελέχη γιατί τέτοια υποδοχή από πιτσιρικάδες προς τον πρόεδρο του κόμματος έχουν να δουν από τότε που ο κ. Γ. Παπανδρέου εξελέγη πρόεδρος.

Ηρθαν οι σερβιτόροι, άλλοι παρήγγειλαν σαλάτες, άλλοι λουκάνικα, άλλοι μπριζολάκια χοιρινά και ο πρόεδρος ένα mixed grill, πιάτο που περιελάμβανε τα πάντα (και λουκάνικα και μπριζολάκια και κοτόπουλο).