Αστυνομικοί χτύπησαν κωφάλαλο γιατί νόμιζαν ότι τους κορόιδευε

Το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα πάντα με τον παθόντα, Jonathan Meister, αστυνομικοί τον έδειραν, του έκαναν ηλεκτροσόκ και τον συνέλαβαν χωρίς κανένα λόγο, ενώ αυτός προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους με τη νοηματική γλώσσα.

To ακραίο συμβάν έλαβε χώρα στη Νότια Καρολίνα όταν ο νεαρός έπαιρνε τα πράγματα του από ένα σπίτι από το οποίο είχε μόλις μετακομίσει.

Στη συνέχεια ο νεαρός υπέβαλε μήνυση στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος προσπαθώντας να πάρει το αίμα του πίσω για την άσχημη περιπέτειά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο από από αυτούς τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγει έξω από τον κήπο προς το μέρος τους.

Ο Meister, με τη χρήση της νοηματικής προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι έχει άδεια για να πάρει τα πράγματα από το σπίτι, αλλά όταν πλησίασε τους αστυνομικούς τον άρπαξαν από τους καρπούς και τον γύρισαν ανάποδα.

Μη μπορώντας να επικοινωνήσει μαζί τους πήδηξε πάλι πίσω στον κήπο και ξεκίνησε ξανά να χρησιμοποιεί τη νοηματική.

 
(Το βίντεο ενδέχεται να μην μπορεί να αναπαραχθεί από κινητές συσκευές)

Ο Meister έπεσε κάτω και λιποθύμησε και οι αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Ο δικηγόρος του John Burton δήλωσε στην εφημερίδα New York Daily News: "Οι αξιωματικοί Jeffrey Salmon και Jeffrey Tysl ήταν πολύ επιθετικοί απέναντι στον πελάτη μου. Δε κατάλαβαν ότι ήταν κουφός και ότι τους μιλούσε στην νοηματική γλώσσα".