Όλα όσα θα δούμε στην συνέχεια του The Voice

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των blind auditions, το μουσικό reality The Voice περνά πλέον στην επόμενη φάση του η οποία ξεκινά από αυτή την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Η φάση των “Ring”

Οι 64 παίκτες χωρίζονται σε 4 ομάδες των 16.

Σε κάθε μία από τις επόμενες 4 Παρασκευές θα ανεβαίνουν στο ring 8 ζευγάρια (2 από κάθε Coach), κάθε ένα από τα οποία θα τραγουδάει ντουέτο (Το στούντιο διαμορφώνεται σε “Ring” πυγμαχίας μέσα στο οποίο θα τραγουδούν οι παίκτες).

Σε αυτές τις εκπομπές θα παρακολουθούμε το σκεπτικό με το οποίο ο κάθε κριτής επέλεξε τα ζευγάρια, πώς προετοιμάζει τους διαγωνιζόμενους και φυσικά το τελικό performance.

Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ακόμα και οι Coach σε αυτή την φάση θα αποφασίζουν ως ζευγάρια.

Στο τέλος του τραγουδιού κάθε ντουέτου θα γίνεται συζήτηση μεταξύ των 4 Coach για το ποιό από τα δύο άτομα θα προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Την τελική απόφαση θα λαμβάνει αυτός που έχει επιλέξει το ζευγάρι.

Η φάση των “Live”

Οι 32 που θα έχουν προκριθεί χωρίζονται ξανά σε 2 ομάδες των 16. Εδώ πλέον αρχίζουν τα δύσκολα καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να τραγουδήσουν σε απευθείας μετάδοση.

Σε κάθε live θα αποχωρούν 4 παίκτες. Δηλαδή, στα πρώτα 2 live θα απομείνουν από 12 παίκτες (σύνολο 24), στα επόμενα 2 από 8 (σύνολο 16), στο επόμενο 8 παίκτες, μέχρι να φτάσουμε στον τελικό όπου συμμετέχει η τελική τετράδα.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την EMI.

Να σημειωθεί ότι από την φάση των Live και μετά, την τελική απόφαση για το ποιος διαγωνιζόμενος θα συνεχίζει την παίρνει το τηλεοπτικό κοινό τηλεφωνώντας ή στέλοντας SMS από τα κινητά του.