Miley Cyrus: αντιγράψτε το στυλ της!

Είτε μας αρέσει ως καλλιτέχνις είτε όχι, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε ότι όταν ντύνεται και δε βρίσκεται στη σκηνή έχει ένα μοναδικό στυλ που θέλουμε να αντιγράψουμε! Η Miley Cyrus είναι ένα κακό κορίτσι με στυλάτα ρούχα! Μάθετε τα μυστικά του στυλ της!

Λευκά ρούχα

Η Miley λατρεύει τα λευκά και δεν έχει άδικο καθώς της ταιριάζουν πολύ και αναδεικνύουν τη λεπτή σιλουέτα της. Να θυμάστε πως το λευκό χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή εάν έχετε το σωματότυπό της καθώς αναδεικνύει ορισμένα μέρη του σώματος. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να τονίσετε τους γοφούς σας και να αποκτήσετε καμπύλες απλά φορέστε ένα λευκό bodycon φόρεμα.

Denim

Οι περισσότερες από εσάς καθημερινά φοράτε denim κομμάτια, εάν θέλετε όμως να δείχνουν τέλεια όπως στη Cyrus θα πρέπει να τα συνδυάζετε με κλασικά κομμάτια και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Shorts

Αρκετά συχνά τη βλέπουμε να φοράει ψηλόμεσα shorts. Εάν είσαστε τόσο αδύνατη όσο εκείνη δε θα θέλετε να τα αποχωριστείτε καθώς θα σας χαρίσουν τις καμπύλες που ονειρεύεστε.

Jumpsuits

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ιδιαίτερα κολακευτικές για κάθε σωματότυπο. Ακόμα κι εσείς που έχετε κάποια περιττά κιλάκια στην περιφέρεια ή στα πόδια μπορείτε να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα αρκεί να επιλέξετε να είναι αρκετά φαρδιά από τη μέση και κάτω. Μην ξεχνάτε να τη φοράτε όπως η Cyrus, δηλαδή πάντα με ψηλοτάκουνα παπούτσια, κάτι που θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά.

Κόκκινο κραγιόν

Ένα από τα πιο σημαντικά στο στυλ μας είναι το μακιγιάζ. Το κόκκινο κραγιόν σίγουρα κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά και αναδεικνύει τη sexy και μυστηριώδη πλευρά του εαυτού μας. Η Cyrus δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ το κόκκινο κραγιόν της, το οποίο χαρίζει λάμψη στη νεανική της όψη. Εάν νιώθετε πως είναι πολύ φωτεινό για εσάς, αναζητήστε ένα βαθύ κόκκινο.