Σκότωσε πάνω από 20 ανθρώπους μέσω… αγγελιών του Craiglist

Περισσότερους από 20 ανθρώπους που βρήκε μέσω αγγελιών υποστηρίζει ότι δολοφόνησε μια νεαρή γυναίκα από τις ΗΠΑ. Η μόλις 19 χρονών Miranda Barbour συνελήφθη μαζί με τον 22χρονο σύζυγό της για τη δολοφονία του Troy LaFerrara. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε το ζευγάρι από αγγελία που δημοσιεύτηκε στο διάσημο site αγγελιών Craiglist. Στην αγγελία, το ζευγάρι ζητούσε "συντροφιά επί χρήμασι" και ο LaFerrara.

Όπως ομολόγησε το ζευγάρι, σκότωσε το θύμα του στο αυτοκίνητο μαχαιρώνοντας το.

Όμως, η Barbour στη διάρκεια της ομολογίας της είπε ότι με τον ίδιο τρόπο (μέσω του Graiglist) εντόπισε και σκότωσε τουλάχιστον 22 ακόμη ανθρώπους σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, από την Αλάσκα μέχρι τη Βόρεια Καρολίνα, τα τελευταία 6 χρόνια. Στους αστυνομικούς είπε ότι τα εγκλήματα της οφείλονται στη "σατανιστική κουλτούρα" που εντάχτηκε από τα 13 της χρόνια.

"Θέλω να ξεφύγω από αυτό. Δεν με νοιάζει αν οι άνθρωποι θα με πιστέψουν" είπε, σύμφωνα με το Guardian.

Μέχρι στιγμής πάντως η αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει κανένα από τα εγκλήματα που ομολόγησε η Barbour, η οποία πάντως έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για τις πράξεις της και τα θύματα της, κάτι που δυσκολεύει την έρευνα.

Το μόνον που έχουν διασταυρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί είναι ότι πράγματι για κάποιο διάστημα η 19χρονη έχει ζήσει σε Αλάσκα και Βόρεια Καρολίνα, πολιτείες στις οποίες έχει ομολογήσει ότι έπραξε δολοφονίες.