Θαυμάστε το γκολ-τηλεγράφημα του Μάριο Μπαλοτέλι

Η Μίλαν δυσκολεύεται φέτος να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο, είτε εντός Μιλάνου, είτε εκτός.

Στο Σαν Σίρο, το βράδυ της βραδιάς των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, η Μπολόνια είναι βάλει δύσκολα στους ροσονέρι. Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο σταρ της ομάδας του Κλάρενς Ζέεντορφ, Μάριο Μπαλοτέλι.

Τι κι αν ο Ολλανδός -νεότευκτος- τεχνικός παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται να χειριστεί τον εκκεντρικό Ιταλό στράικερ... Ο Μπαλοτέλι "καθάρισε" για πάρτυ του.

Η Μπολόνια αμυνόταν με διπλή ζώνη άμυνας και λίγο μετά τη μεσαία γραμμή, ο Μπαλοτέλι, με κεφαλιά, κέρδισε τη μπάλα για λογαριασμό της ομάδας του. Μετά από ένα γρήγορο ένα-δύο, εξαπέλυσε τη βολίδα λίγο πιο μακριά από τη σέντρα, από τα αριστερά της επίθεσης των ροσονέρι για να στείλει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του εμβρόντητου Τζιανλούκα Κούρτσι των ροσομπλού.

Το εντυπωσιακό στοιχείο ήταν η στάση του σώματος του Ιταλού φορ, ο οποίος εξαπέλυσε σουτ απίστευτης δύναμης εν στάση, δείγμα της καταπληκτικής ευλυγισίας των ποδιών του!

Το γκολ μπήκε στο 86' κι ενώ η Μίλαν έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις και ήταν και το μοναδικό γκολ του αγώνα (τελικό σκορ 1-0). Η Μίλαν του Ζέεντορφ σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση της Serie A, με 32 βαθμούς μετά από 24 αγώνες.

Για τη Μπολόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ καθόταν στον πάγκο. Οι ροσομπλού έχουν 21 βαθμούς και κατατάσσονται στη 16η θέση.

Η φωτογραφία του Reuters που βλέπετε είναι από τη στιγμή που ο Μπαλοτέλι σηκώνει το πόδι για να σουτάρει! Δείτε το πανέμορφο γκολ!