Ανέλαβε και τυπικά την Ανόρθωση ο Νίκος Κωστένογλου

Η Ανόρθωση παρουσίασε την Παρασκευή τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας.

Ο Ελληνας προπονητής κράτησε χαμηλούς τόνους όσον όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος, Χρίστος Πουλλαΐδης τόνισε ότι το συμβόλαιο με τον Κωστένογλου έχει διάρκεια 17 μηνών.

"Θα εργαστούμε πολύ σκληρά. Έχουμε την εμπειρία και εγώ και οι συνεργάτες μου για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Εδώ βρήκα τις καλύτερες συνθήκες", δήλωσε με αισιοδοξία ο Νίκος Κωστένογλου.

"Γνώριζα εξ' αρχής τα προβλήματα της ομάδας και έχω δουλέψει και σε πιο δύσκολες συνθήκες. Έχω πληροφορηθεί και για τα διοικητικά, αλλά δεν είναι δικό μου κομμάτι και δεν θα εμπλακώ καθόλου", πρόσθεσε στην αρχική του τοποθέτηση.

Ο Νίκος Κωστένογλου συμπλήρωσε:

"Από την ομάδα ζητάω βελτίωση, θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξέρουμε τι ζητάμε. Διαπίστωσα πως ήμαστε η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την Ανόρθωση. Σιγά σιγά πρέπει να αποκτήσουμε την χαμένη αίγλη, πλέον δίνεται μια ευκαιρία να αναγεννηθεί ο φοίνικας, δεν είναι εύκολο και το ξέρω. Το πιστεύω και το εκφράζω από αυτά που έχω βιώσει από τις πρώτες μέρες μέσα στην ομάδα".

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και για την πίεση που υπάρχει στο σύλλογο σε μεγάλο βαθμό και θα ασκηθεί και στον ίδιο: "Δούλεψα κάτω από πίεση, δούλεψα και με ποδοσφαιριστές να είναι απλήρωτοι και δώδεκα μήνες και με προσφυγές και άλλα πολλά και ήταν δυσκολότερο. Θα αναλάβω όλες τις ευθύνες ό,τι και να γίνει".