To Twingo βαπτίζεται Edison στη Γενεύη

Το πολυαναμενόμενο νέο Twingo που ονομάζεται Edison είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί! Πριν την επίσημη παρουσίασή του στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο Twingo θα αποκαλυφθεί στο κοινό μέσω μιας καμπάνιας στα social media (twitter & facebook), η οποία θα οδηγεί σε ένα πρωτοποριακό minisite με 3D interactive video παρουσίαση καθώς και άλλες εκπλήξεις!

Η καμπάνια που ονομάζεται UndressNewTwingo, ξεκίνησε χθες με teasing posts και tweets και θα ολοκληρωθεί σήμερα 14 Φεβρουαρίου όπου θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του Edison με βίντεο και φωτογραφίες του νέου μοντέλου.

Η επιλογή της αποκάλυψης του νέου Twingo μέσω των social media θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού στο οποίο απευθύνεται, μιας και είναι κατά βάση νεανικό.

Η καμπάνια UndressNewTwingo τρέχει στη σελίδα facebook της Renault (Renault Greece) καθώς και στον λογαριασμό twitter της Renault (@Renault_Greece).

Μια πρώτη γεύση από το νέο γαλλικό αυτοκίνητο θα πάρουμε σήμερα Παρασκευή 14/2, μέσω του microsite που δημιουργήθηκε για την περίσταση www.undressnewtwingo.com.