Ο Απόλλων με αλλαγές, ο ΠΑΟΚ για την αλλαγή του κλίματος

Το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κρίνεται στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 20:00 της Πέμπτης, στη ρεβάνς του 3-0 της Τούμπας.

Εξαιτίας ακριβώς του σκορ του πρώτου αγώνα, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει κανένα άγχος για τη ρεβάνς στο Γέωργιος Καμάρας, αλλά καλείται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς Ελαφράς Ταξιαρχίας, ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει στον τραυματία Πετρόπουλο, ενώ εκτός έμειναν και οι Τζόρβας, Μίνγκας για να ξεκουραστούν από τα συνεχή παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκόμεζ, Γουμάγιας, Σταματόπουλος, Χατζηζήσης, Δημογιάννης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Έγκον, Τσιλιγγίρης, Γκουέλα, Κουκ, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Μπέντας και Σελμανάι.

Αντίστοιχα, πολλά νέα πρόσωπα θα έχει και ο ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, καθώς ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο ίδιο πλάισιο, πολύ πιθανό είναι και το ντεμπούτο του Ινσουράλδε, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Την ίδια στιγμή, κάτω από τα γκολπόστ των ασπρόμαυρων αναμένεται να καθίσει ο επίσης νεοαποκτηθείς Γκσπούρνινγκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Χούσεν, Κουλούρης.