“Τριάστερη” Σπονδή, με νέα συνεργασία

Ελένη Νικολούλια

Νόστιμα και πολύτιμα τα νέα από το γαστρονομικό μας διαμάντι στο Παγκράτι μετά από τις πρόσφατες νόστιμες αποκαλύψεις της νέας του συνεργασίας.

Ο διάσημος Γάλλος σεφ Michel del Burgo, ο οποίος είναι βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin αναλαμβάνει πλέον επίσημα την Σπονδή του ομίλου Τραστέλη με σκοπό να προσφέρει στο εστιατόριο ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Πρόκειται για έναν σεφ γνωστό για την υψηλή τεχνική του, τη φινέτσα της κουζίνας και την «μεσογειακή» ματιά που ρίχνει στην γαλλική κουζίνα, ενώ μαζί του θα βρίσκονται οι ταλαντούχοι Άγγελος Λάντος και William Mahi σε ρόλο chef de cuisine.

Ο Michel del Burgo ωστόσο δεν είναι μόνο το νέο “αστέρι” της Σπονδής. Στην επίσημη πρώτη παρουσίαση που διοργάνωσε ο Πάνος Δεληγιάννης για τα μέλη του site του, ανακοινώθηκε και μια ακόμα σπουδαία συνεργασία με τον διάσημο Γάλλο φυσικό & χημικό Herve This που θεωρείται πατέρας και εμπνευστής της μοριακής κουζίνας.

Μαζί, τους επόμενους μήνες, θα αναπτύξουν ένα μοναδικό concept που θα συζητηθεί διεθνώς και θα προχωρήσουν τη Σπονδή στο επόμενο επίπεδο.

Φωτογραφίες: Alexandros Karavaselas