Επίθεση με βιτριόλι: «Εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει» – Τα λόγια της 35χρονης που προφυλακίσθηκε

Επίθεση με βιτριόλι: «Εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει» – Τα λόγια της 35χρονης που προφυλακίσθηκε

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 40χρονος

Το δικαίωμα της σιωπής έχει επικαλεστεί η 35χρονη γυναίκα η οποία προφυλακίσθηκε για την επίθεση με βιτριόλι στην 24χρονη Ιωάννα. Οι λέξεις που είπε στον ανακριτή ήταν ελάχιστες.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  τα μόνα λόγια που έχει πει είναι στον συνήγορό της όταν την ενημέρωσε ότι θα προφυλακιστεί. «Εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει», φέρεται να του είπε.

Η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο, όταν έμαθε ότι η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, προφυλακίστηκε.

Η Ιωάννα περίμενε σήμερα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου να ακούσει μια συγνώμη, μια εξήγηση γιατί καταστράφηκε η ζωή της. Ένιωσε, όμως, ανακούφιση για την προφυλάκιση της.

«Ήταν άλλη μια μικρή ικανοποίηση η οποία και θα ολοκληρωθεί όταν με το καλό αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση αυτή. Ασφαλώς και την ενόχλησε, γιατί δεν είχε το θάρρος ούτε και σήμερα να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας. 

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 40χρονος

Στη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος άθελά του έγινε «μήλον της Έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα από την κατηγορούμενη στην υπόθεση αναφέρθηκε ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαρέβας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένος από τη δημοσιότητα που έχει πάρει η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση. Μάλιστα, επεσήμανε ότι ενδέχεται να μην έχει εν τέλει καμία ανάμειξη με την υπόθεση.

Ο κ. Γκαρέβας τόνισε ότι περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης και αναμένουν και τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως τις επόμενες ημέρες που ενδεχομένως να ανατρέψουν το σκηνικό.

Τι είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 40χρονος

Στη σχέση του με τη φερόμενη ως δράστιδα αλλά και την επικοινωνία του με την Ιωάννα είχε αναφερθεί ο 40χρονος στην κατάθεσή του την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα... Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή», είχε αναφέρει κατά την απολογία του.

Δείτε τα βίντεο μετά το 4:28: