Επίθεση με βιτριόλι: «Περίμενα έστω μια συγγνώμη» δηλώνει η 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: «Περίμενα έστω μια συγγνώμη» δηλώνει η 34χρονη Ιωάννα

Το μήνυμα της γυναίκας που νοσηλεύεται στο Θριάσιο, μέσω του δικηγόρου της

Καθώς έρχονται νέα στοιχεία από την επικοινωνία που είχε η 34χρονη Ιωάννα με την 35χρονη που φέρεται να είναι η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο η κατηγορούμενη παρακολουθούσε το θύμα, είχαμε την πρώτη αντίδραση της τελευταίας μέσα από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα.

Η Ιωάννα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεσή της και συγκεκριμένα για το ότι η 35χρονη κατηγορούμενη αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματος της να σωπάσει και όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κοινοποίησε την πρώτη της αντίδραση μέσω του δικηγόρου της, λέγοντας:

«Περίμενα έστω μια συγγνώμη, έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά η 34χρονη.

Στη φυλακή η κατηγορούμενη φεύγοντας από τον ανακριτή

Νωρίτερα ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα, αποφάσισαν την προφυλάκιση της νεαρής γυναίκας η οποία φέρεται να άσκησε το δικαίωμα της σιωπής επικαλούμενη την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

Την ώρα μάλιστα που η κατηγορούμενη, συνοδεία αστυνομίας, οδηγούνταν στη φυλακή αποδοκιμάστηκε από πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια.

«Παλιοθήλυκο, να σου ρίξουν βιτριόλι… Έκλεισες δυο σπίτια… Τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες;» της φώναξε μια γυναίκα με την ίδια να μην αντιδρά.