Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου

Ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου συγκαταλέγεται ο Ολυμπιακός. Την καλύτερη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι θα συμμετάσχει στο φετινό τουρνουά ICC που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στις ΗΠΑ!

Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν εκεί ως αντίπαλοι ορισμένων από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη!

Το ICC είναι ένα διεθνές τουρνουά πέρα ακόμη και από τα… στενά όρια της Γηραιάς Ηπείρου! Το International Champions Cup 2014, το οποίο θα λάβει χώρα σε 13 Πολιτείες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, στην οποία απαντώνται τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου της Ηπείρου μας, μπροστά σε ένα κοινό που διψάει για ποδοσφαιρικό υπερθέαμα! Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο γίνεται θεσμός. Πέρυσι είχε τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή των Ίντερ, Γιουβέντους, Λ.Α. Γκάλαξι, Ρεάλ Μαδρίτης, Έβερτον, Τσέλσι και Βαλένθια.

Φέτος τα ονόματα θα είναι ακόμη πιο τρανά! Οι οκτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, και Λίβερπουλ. Χωρισμένοι σε δύο ομίλους, οι οκτώ αντίπαλοι θα δώσουν επικές ποδοσφαιρικές «μάχες» επί αμερικανικού εδάφους, σε υπέροχα στάδια ανά τις ΗΠΑ! Η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, η Γουάσινγκτον, το Ντένβερ, το Ντάλας και το Φοίνιξ είναι μερικές από τις Πολιτείες στις οποίες θα… προσγειωθούν οι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν!