Πώς να φορέσετε τις γαλότσες!

Οι γαλότσες είναι πρακτικές, άνετες και απαραίτητες τις βροχερές ημέρες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε μπορούν να μας χαρίσουν στυλάτες εμφανίσεις. Εάν δε γνωρίζετε με τι να τις φορέσετε ή εάν δεν είσαστε σίγουρη ότι μπορούν να φαίνονται κομψές και χαριτωμένες, ρίξτε μια ματιά στα στυλάτα outfits που ετοιμάσαμε για εσάς!

Συνδυάστε τις γαλότσες σας σε έντονο χρώμα με το σκουρόχρωμο skinny jean σας και από πάνω φορέστε ένα ριγέ navy εφαρμοστό πουλοβεράκι. Ολοκληρώστε το look σας με την μπεζ κλασική καπαρντίνα σας, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία καφέ oversized τσάντα.

Τις μαύρες γαλότσες σας συνδυάστε τις με ένα μαύρο ή γκρι skinny jean, από πάνω το denim πουκάμισό σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα puffer γιλέκο, έναν printed σκούφο και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Εάν αναζητάτε ένα πιο girly look φορέστε τις γαλότσες σας με ένα floral φορεματάκι και από πάνω συνδυάστε ένα αδιάβροχο jacket σε ένα φωτεινό χρώμα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο και ένα cross body τσαντάκι.