Ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο ο Μήτρογλου

Στα 14 εκατομμύρια ευρώ (ή ίσως και... κάτι εξτρά) φαίνεται να “κλείνει” η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ για την πώληση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος μάλλον... ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο.

“Ο Μήτρογλου πηγαίνει στη Φούλαμ: 14 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και τετραετές συμβόλαιο για τον Έλληνα επιθετικό”, ανέφερε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ρεπόρτερ του βρετανικού δικτύου Sky Sport στην Ιταλία, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, και η φήμη αυτή κυκλοφορεί πολύ έντονα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Εξάλλου, ήδη από το πρωί υπήρχε η πληροφορία ότι η Φούλαμ θα επανερχόταν με βελτιωμένη πρόταση μετά από το “όχι” του Ολυμπιακού στην αρχική πρόταση των 11 εκατομμυρίων ευρώ, και φαίνεται πως η αγγλική ομάδα αποφάσισε να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να κάνει δικό της τον στράικερ των “ερυθρολεύκων”.

Πάντως, πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρουν πως η συμφωνία δεν έχει κλείσει, καθώς η διοίκηση της ομάδας ζητά το λιγότερο 15 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον Έλληνα επιθετικό να φύγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μήτρογλου, αν τελικά επισημοποιηθεί η μεταγραφή του, θα πρέπει να... “σπάσει” το επιθετικό δίδυμο των Μπερμπάτοφ-Μπεντ προκειμένου να βρει θέση στο αρχικό σχήμα της Φούλαμ.