ΠΑΟΚ: Διπλό μεταγραφικό μπαμ στα σκαριά

Στην τελική ευθεία φέρεται να βρίσκεται η μεταγραφή του Βαλερί Μποζίνοφ στον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που οι ασπρόμαυροι φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Γκσπούρνινγκ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες τις επαφές του με τους υποψήφιους, που θα κληθούν να δώσουν λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Χουμπ Στέφενς.

Ο Μποζίνοφ φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος, κάτι που κάνει ευκολότερο το έργο του Δικεφάλου του Βορρά.

Τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν τον Μποζίνοφ να αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζήση Βρύζα. Ο Βούλγαρος παίκτης αναμένεται να αποκτηθεί έως το τέλος της σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας, εφόσον μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναζητεί έναν τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον Σανθ Χακόμπο στο ρόστερ της ομάδας. Ο 32χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τους Σιάτλ Σάουντερς και αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πηγή: novasports.gr