Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν πουλάω τσαμπουκά» – Λύγισε on camera

Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν πουλάω τσαμπουκά» – Λύγισε on camera

Πώς χαρακτήρισε τον Σωτήρη Τσιόδρα

Εμφανώς συγκινημένος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα περιστατικά που τον «στιγμάτισαν» και δάκρυσε στον «αέρα» της εκπομπής «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

Ο υφυπουργός συγκινήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής όταν θυμήθηκε μια στιγμή που είχε το περασμένο καλοκαίρι στις φωτιές στα Ψαχνά Ευβοίας, όταν χρειάστηκε να πείσει μια μεγάλη σε ηλικία κυρία να φύγει από το σπίτι της για να μην κινδυνεύσει.

«Χρειάστηκε να εκκενώσουμε τον Σταυρό. Καθόταν σε μία γωνία η κυρία Μαρία, αρνήθηκε να φύγει και παίζαμε με τα δευτερόλεπτα. Της έδειξα φωτογραφίες από τις κόρες μου, της εξήγησα γιατί είναι σημαντικό να φύγουμε και της υποσχέθηκα πως το βράδυ θα την γυρίσω εγώ με το αυτοκίνητό μου. Με αγκάλιασε και φύγαμε. Το βράδυ επιστρέψαμε, την κοίταξα στα μάτια, δάκρυσε, με αγκάλιασε και της είπα "σου είπα πως θα γυρίσουμε σπίτι". Μου έδωσε την ευχή της, είπε κάτι που αφορά εμένα και έφυγα» είπε φανερά συγκινημένος.

«Χαμογελάω με όλα αυτά που γράφονται ή ακούγονται όπως τα 2-3 πολύ ευρηματικά τραγούδια που έχουν βγει για μένα. Δεν είμαι ο κακός της υπόθεσης. Δεν πουλάω τσαμπουκά. Δεν δείχνω κανέναν με το δάχτυλο. Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια και η αλήθεια δεν θέλει στρογγυλεμένες γωνίες. Πρέπει όλοι να ξέρουμε που βαδίζουμε. Τα περισσότερα από τα σχόλια για εμένα στα social media είναι καλά, έχουν χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν με πειράζουν. Τα παρακολουθώ και εγώ και τα μέλη της οικογένεια μου. Υπάρχουν βέβαια και τα ελάχιστα που φανερώνουν φθόνο».

Χαρακτήρισε τον Σωτήρη Τσιόδρα «εξαιρετικό άνθρωπο» και συμπλήρωσε: «είναι αυτό που βλέπετε, αληθινός γιατρός, μοναδικός Έλληνας. Έχουμε αποκτήσει μία εξαιρετική χημεία. Ελπίζω μετά την κρίση να δημιουργηθεί μία φιλία. Είναι απλός, σεμνός, βαθιά συναισθηματικός. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, είναι πραγματικότητα. Πάντα συζητάμε.