Σφήνα Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ για Αραβίδη

Την περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 27χρονος επιθετικός φέρεται να έχει ξεχωρίσει από τους επιθετικούς της ελληνικής αγοράς, στους οποίους έχει στραμμένη την προσοχή του το τριφύλλι.

Για αυτό τον λόγο και οι πράσινοι εξετάζουν το ενδεχόμενο, να κινηθούν για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Οι Νταμπίζας και Σαραβάκος έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν πληροφορίες για τον έμπειρο επιθετικό, προκειμένου να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική του αξία.

Ο Αραβίδης φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζεται να έρθει σε συμφωνία μαζί του. Το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στη Football League, δίνει ένα προβάδισμα στο τριφύλλι, εφόσον τελικά κινηθεί για την απόκτησή του. Ενδιαφέρον για τον παίκτη του Πανιωνίου έχει εκδηλώσει και η Κολωνία, η οποία παρακολουθεί την πορεία του.

Από εκεί και πέρα, αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού σχετικά με το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας με τον Τάσο Λαγό. Ο Έλληνας μέσος φέρεται να είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του τριφυλλιού. Ο Λαγός αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Πηγή: novasports.gr