Προσλαμβάνονται δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και γυμναστές σε δήμους

Προσλήψεις δασκάλων, νηπιαγωγών και γυμναστών έχουν ανακοινώσει διάφοροι φορείς . Το news.gr παρουσιάζει τις θέσεις που προσφέρονται και έχουν καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων το επόμενο διάστημα. Σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο μοριοδότησης μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον οδηγό του news.gr.

Νηπιαγωγοί:

Δήμος Αγίου Δημητρίου (αιτήσεις έως 24 Ιανουαρίου)

Στην πρόσληψη 10 εκπαιδευτικών της ειδικότητας ΠΕ60 Νηπιαγωγών θα προχωρήσει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους. Επισημαίνεται ότι υπάρχει και η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με την προϋπόθεση να συνεχιστεί το πρόγραμμα.

Στα μοριοδοτούμενα κριτήρια επιλογής είναι τόσο ο χρόνος ανεργίας όσο και η οικογενειακή κατάσταση, ο βαθμός πτυχίου και η εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι νηπιαγωγοί θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις από τις 15 έως και τις 24 Ιανουαρίου.

Πολύτιμες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν και από τον οδηγό του news.gr για τις θέσεις ορισμένου χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου .

Δήμος Νέας Σμύρνης (αιτήσεις έως 21 Ιανουαρίου)

Εκτός όμως από το Δήμο Αγίου Δημητρίου, σε προσλήψεις 4 νηπιαγωγών θα προχωρήσει και ο Δήμος Νέας Σμύρνης Αθήνας. Όσοι νηπιαγωγοί ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και 21 Ιανουαρίου. Οι προσλαμβανόμενοι θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για διάστημα έως και 12 μηνών. Όσον αφορά τα κριτήρια ισχύουν όσα προαναφέρθηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων (αιτήσεις μέχρι 24 Ιανουαρίου)

Την πρόσληψη ενός νηπιαγωγού με χρονικό διάστημα απασχόλησης έως και 31-7-2104 ανακοίνωσε και η ∆ηµοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη ∆ιρφύων-Μεσσαπίων στα Ψαχνά Ευβοίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις στον δικτυακό τόπο του δήμου ενώ στο τέλος της προκήρυξης υπάρχει και το τηλέφωνο του αρμόδιου υπαλλήλου.

Δάσκαλοι (αιτήσεις μέχρι 20 Ιανουαρίου)

Στην επιλογή ενός δασκάλου θα προχωρήσει ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”. Το διάστημα απασχόλησης θα είναι δυο μήνες ενώ η σύμβαση που θα υπογράψει όποιος επιλεχθεί έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.400,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων Κρατήσεων).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δάσκαλοι μπορούν να ανατρέξουν στην πρόσκληση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής

Θέσεις εργασίας προσφέρονται και σε γυμναστές. Συγκεκριμένα, στο Δήμο Πάρου θα προσληφθούν 5 καθηγητές φυσικής αγωγής με ωριαία αποζημίωση στα πλαίσια του προγράμματος “Άθληση για όλους”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και τις 21 Ιανουαρίου.

Εκτός από την Πάρο, σε προσλήψεις θα προχωρήσει και ο Δήμος Χανίων. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 4 γυμναστές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του δήμου Χανίων για περαιτέρω πληροφορίες.

Καλόγηρος Βασίλειος