“Χρυσά” πάρτι από το Johnnie Walker Gold Label Reserve

Το Johnnie Walker Gold Label Reserve προσέφερε φαντασμαγορικές στιγμές στα πιο επιτυχημένα πάρτι της πόλης, που πραγματοποιήθηκαν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε κορυφαία Clubs της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το πολυτελές και απολαυστικό ουίσκι, ιδανικό για περιστάσεις γιορτής, έδωσε ξεχωριστή αίγλη όπως άλλωστε αρμόζει στη γιορτινή ημέρα της Παραμονής και υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Επτά κορυφαία Clubs «ντύθηκαν» χρυσά και με την πιο εορταστική διάθεση καλωσόρισαν το 2014. Στην Αθήνα συμμετείχαν, το Apsendi Mystery Box Project, το Rakkan, το Doors, το Cabaret και το Cash ενώ στη Θεσσαλονίκη, το Vogue και το Monroe απογείωσαν τους παρευρισκόμενους που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Johnnie Walker  Gold Label Reserve  δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα για τον εορτασμό της νέας χρονιάς. Κατά την κορύφωση της βραδιάς με την αλλαγή του χρόνου, μέσω ενός ηχητικού μηνύματος το Johnnie Walker Gold Label Reserve μετέφερε ευχές για μια χρυσή χρονιά ταυτόχρονα και στα επτά μαγαζιά! Στη συνέχεια, ένα μοναδικό χορευτικό από εντυπωσιακές dancers-performers έδωσαν το εκρηκτικό έναυσμα για το ξέφρενο πάρτι που ακολούθησε.

Τα χρυσά πάρτι του Johnnie Walker έμειναν αξέχαστα σε όλους τους παρευρισκόμενους «ταξιδεύοντάς» τους την πρώτη μέρα σε μια αναπόφευκτα ξεχωριστή χρονιά!