Στο νοσοκομείο… έστειλε την Τριερβελέρ η κρυφή σχέση του Ολάντ

Σε νοσοκομείο του Παρισιού νοσηλεύεται η επί χρόνια σύντροφος του Γάλλου προέδρου, Βαλερί Τριερβελέρ, μετά τις αποκαλύψεις για την κρυφή σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, γράφει σήμερα στον ιστότοπό της η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος Ολάντ απείλησε να κινηθεί δικαστικά κατά του περιοδικού Closer, το οποίο έκανε την αποκάλυψη σχετικά με τη φερόμενη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, διαμαρτυρόμενος για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήδη, από την ιστοσελίδα του περιοδικού έχουν αφαιρεθεί οι επίμαχες φωτογραφίες.

Η Le Parisien αναφέρει ότι η Τριερβελέρ, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις αυτές, διακομίσθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο, μόλις έμαθε για τον δεσμό. Η εφημερίδα προσθέτει ότι οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και ότι θα πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες.

Εκπρόσωπος της Βαλερί Τριερβελέρ επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, αναφέροντας στο Reuters: "Βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Παρασκευή. Θα βγει αύριο".

Ερωτηθείς για το μέλλον της σχέσης της Τριερβελέρ με τον Γάλλο πρόεδρο, ο εκπρόσωπος της Τριερβελέρ, Πατρίς Μπιανκόν, απάντησε: "Χρειάζεται ανάπαυση. Μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει".