Η σχέση της νεαρής εκπαιδευτικού με τον Χριστόδουλο Ξηρό

Ο γνωστός ποινικολόγος, Φραγκίσκος Ραγκούσης, συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού, αρνήθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, για ακόμη μια φορά, ότι έχει επικοινωνία με τον 55χρονο δραπέτη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι διαμαρτυρήθηκε στον διοικητή της αντιτρομοκρατικής για τα γεγονότα που συμβαίνουν κατά την προανάκριση στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο διοικητής της Αντιτρομοκρατικής του είπε ότι η προκαταρκτική διενεργείται με εντολή του Εισαγγελέα και στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται οι συγγενείς του Χριστόδουλου Ξηρού.

Η Αστυνομία εξήγησε, δηλαδή, στο συνήγορό του, τα περιθώρια του πελάτη του.

Αναφορικά με τη νεαρή εκπαιδευτικό, που κλήθηκε να καταθέσει, πάντως, ο Φραγκίσκος Ραγκούσης υποστήριξε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν διατηρεί πλέον δεσμό μαζί της.

"Η συγκεκριμένη κυρία δεν είδε καθόλου τον Χριστόδουλο στην τελευταία άδεια. Δεν υπήρχε κοινή πορεία στη ζωή του", είπε προσθέτοντας, ωστόσο, ότι δεν ήξερε πολλά για την προσωπική του ζωή.

Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η εκπαιδευτικός φέρεται να είναι νέα γνωριμία του Ξηρού στην αμέσως προηγούμενη άδεια που είχε εξασφαλίσει από τον Κορυδαλλό.

Αναφερόμενος πάντως στα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, σημείωσε: "Στηρίζω τις επιλογές του. Το ξέρω πως παρεξηγήθηκε αυτή η δήλωσή μου". Και πρόσθεσε: "Δεν τον συμβούλευσα, δεν συναποφασίσαμε. Δεν μπορώ όμως να βγω και να πω ότι καταδικάζω αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να συμφωνήσω σε δραστηριότητες του παρελθόντος".