Τα καλύτερα spa που θα σας αδυνατίσουν!

Δεν υπάρχει ποιο ανώδυνος και χαλαρωτικός τρόπος για να χάσετε τα περιττά σας κιλά, από το να επισκεφθείτε ένα πολυτελές κατάλυμα με spa, που θα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες θεραπείες σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Επιλέξαμε πέντε από τα καλύτερα κέντρα του κόσμου και σας τα παρουσιάζουμε.

The Raw Retreat, Κορνουάλη, Αγγλία

Διάσημο για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του, αυτό το κατάλυμα προσφέρει διαμονή σε έναν ιδιωτικό, πρόσφατα ανακαινισμένο και γαλήνιο αχυρώνα στο μικροσκοπικό χωριό Polyphant. Οι όμορφα διαμορφωμένοι χώροι του με τους ασβεστωμένους τοίχους, το τεράστιο καθιστικό με τα ολάνθιστα βάζα στα παράθυρα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις δημιουργούν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Για να χάσετε βάρος επιλέξτε τη διάτα των υγρών, πίνοντας μεγάλες ποσότητες νερού Cornish και πίνοντας άφθονο τσάι. Εναλλακτικά, δοκιμάστε τα υγιεινά γεύματα, που μαγειρεύονται για εσάς με αγνά υλικά. Πάρτε μέρος στα σεμινάρια τροφής, κάντε μεγάλες βόλτες στη γύρω περιοχή, μαθήματα γιόγκα με την Emma White και θεραπευτικά μασάζ με την Suzie Preston.

Το ήρεμο κλίμα θα είναι διάχυτο καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, με τα πουλάκια να σας ξυπνούν γλυκά το πρωί και ένα ενυδατικό μπάνιο από φύκια να σας περιμένει το βράδυ.

Κόστος: 1.420 ευρώ το άτομο για επτά διανυκτερεύσεις, με πλήρη διατροφή και όλες τις δραστηριότητες

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Parkschlosschen, Γερμανία

Μια θεραπεία 10 ημερών, με έντονη αποτοξίνωση με τη βοήθεια του φυτού Ayurveda, θα σας απαλλάξει από αρκετά περιττά κιλά. Ξεκινήστε τη μέρα σας με καστορέλαιο ή γκι, που θα σας βοηθήσει να διώξετε μακριά τις τοξίνες, δοκιμάστε μια σούπα με ρύζι για μεσημεριανό και αποφύγετε την καφεΐνη, το αλκοόλ, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το μοναδικό Ayurvedic spa πέντε αστέρων της Ευρώπης βρίσκεται περίπου 30 λεπτά με ταξί από τη Φρανκφούρτη, έχει ρομαντικές εγκαταστάσεις, υπέροχους κήπους και χαμογελαστούς, χαρούμενους ανθρώπους. Τα φυσικά υλικά κυριαρχούν στη διακόσμηση, όπως το μάρμαρο και το ξύλο, ενώ ταπετσαρίες από μετάξι και όμορφα χαλιά στολίζουν τα 60 ευρύχωρα υπνοδωμάτια.

Εδώ θα βρείτε εσωτερική πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, εργαστήρια μαγειρικής και μαθήματα γιόγκα δυο φορές τη μέρα. Δυστυχώς λίγα μόνο μέλη του προσωπικού μιλούν Αγγλικά, αλλά ο επικεφαλής Dr Gerd - Steffen Bigus είναι πρόθυμος να σας εξηγήσει τα πάντα.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν μασάζ με λάδι, στεγνό μασάζ με μεταξωτά γάντια ή απλές θεραπείες απώλειας κιλών σε συνδυασμό με προσεγμένη διατροφή. Δεν υπάρχει τηλεόραση και σχεδόν τίποτα για να διαβάσετε, οπότε καλό είναι πάρετε μαζί σας οτιδήποτε θα αποσπάσει την προσοχή σας από την πείνα.

Κόστος: 3.378 ευρώ το άτομο, για πακέτο οκτώ ημερών, που περιλαμβάνει πλήρη διατροφή, ιατρική παρακολούθηση και θεραπείες.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Mayr & More, Αυστρία

Πρόκειται για την πρώτη αυστριακή κλινική που προσέφερε τη θεραπεία του Dr FX Mayr και μοιάζει να σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με floral χαλιά και πορτοκαλί ξύλα και το προσωπικό φορά την παραδοσιακή φορεσιά της Αυστρίας.

Με επικεφαλής τον προσιτό και διασκεδαστικό Dr Bolvari, ο οποίος θα αναλάβει να σας κάνει τις βασικές εξετάσεις και να σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία, το βασικό πρόγραμμα απαγορεύει τον ποτό, το κάπνισμα και την καφεΐνη.

Χάνοντας βάρος μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής και κάνοντας περιηγήσεις μεταξύ του ξενοδοχείου και της λίμνης, θα αισθανθείτε γρήγορα μεγάλη ευεξία.

Κόστος: 1.392 ευρώ το άτομο, για επτά ημέρες, που περιλαμβάνει θεραπείες, όλα τα γεύματα και δραστηριότητες. Η διαμονή δεν περιλαμβάνεται.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Parkhotel Igls, Αυστρία

Αυτό το κατάλυμα με spa είναι κομψό, πεντακάθαρο, πλημμυρισμένο με φυσικό φως και έχει θέα στις Άλπεις από κάθε του παράθυρο. Δεν είναι ένα απλά ένα μέρος που θα χάσετε βάρος, μέσω μιας έντονα αποτοξινωτικής διατροφής, αλλά και το ιδανικό σημείο για να χαλαρώσετε ή ακόμα και να αναρρώσετε μετά από μια σημαντική εγχείρηση.

Κάντε γυμναστική και μασάζ σε ημερήσια βάση και απολαύστε τη μινιμαλιστική κρεβατοκάμαρα σας, με θέα τα βουνά και τη βιβλιοθήκη με τα βιβλία τέχνης.

Κόστος: 1.780 ευρώ το άτομο, για τέσσερις νύχτες με πλήρη διατροφή και θεραπείες.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ti Sana, Ιταλία

Αν θέλετε να καταπολεμήσετε το λίπος γρήγορα, αλλά κάπου που δεν θα σας θυμίζει κλινική, τότε το Ti Sana, με την ήπια , προσωπική και βαθιά αποτελεσματική θεραπεία που προσφέρει είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Ένα από τα πιο εξειδικευμένα μέρη για αδυνάτισμα της Ιταλίας, άνοιξε μόλις πέρσι και προτείνει αποτοξίνωση, μέσω δίαιτας με χυμούς.

Τα 22 κομψά δωμάτια, με κύρια στοιχεία το ξύλο, την πέτρα και το γυαλί, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και στεγάζονται σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα με αυλή. Γευτείτε τέσσερις βιολογικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών την ημέρα για περίπου μια εβδομάδα, κάντε σάουνα για αποτοξίνωση, περιπάτους κατά μήκος του ποταμού Adda, καθημερινή γιόγκα και άσκηση.

Κόστος: 2.335 ευρώ το άτομο, για επτά μέρες, μια πλήρη διατροφή, δραστηριότητες, πτήσεις και μεταφορές.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ