Μουσικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη

Η παράσταση «Εδώ είναι του Ρασούλη» είναι ένα μεγάλο αφιέρωμα – γιορτή στον σπουδαίο καλλιτέχνη, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρυθμό Stageτο Σάββατο 18 και 25 Ιανουαρίου & το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014.

Κατά τη διάρκειά της, θα ακουστούν πολύ αγαπημένα τραγούδια του που ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά και μεγάλες φωνές, σηματοδοτώντας για πάντα το ελληνικό τραγούδι!

Μανώλης Ρασούλης: Τραγουδοποιός, τραγουδιστής, συγγραφέας και δημοσιογράφος με δεκάδες τραγούδια, εκατοντάδες άρθρα, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αφιερώματα, έχει χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος στιχουργός των τελευταίων ετών.

Γνωστός για τις ανεξάρτητες ιδέες του, γεφύρωσε το πιο αυθεντικό, βαθύ και λαϊκό στοιχείο του Έλληνα με τα πιο υγιή οικουμενικά ρεύματα, πυροδοτώντας με αυτό τον τρόπο μια ιδεολογική επανάσταση, που ήταν σαφής μέσα από τους στίχους και τα τραγούδια του και μέσα από τα βιβλία του. Αυτός ήταν ο Μανώλης Ρασούλης, μαζί με τα αμέτρητα τραγούδια του!

Στην παράσταση «Εδώ είναι του Ρασούλη... » θα τραγουδήσουν και θα συμμετέχουν σημαντικοί συνθέτες, ερμηνευτές, φίλοι και συνοδοιπόροι, αλλά και νεότεροι δημιουργοί και καλλιτέχνες που τον ένοιωσαν και επηρεάστηκαν από το έργο του!

Με διαλεγμένους μουσικούς που ήταν κοντά του, υπό την επιμέλεια του Λάζαρου Σαμαρά και με ένα μοναδικό οπτικό υλικό – ντοκιμαντέρ που θα μας φέρει τον Ρασούλη αναπάντεχα κοντά μας.

Παραστάσεις: Σάββατο 18 και 25 Ιανουαρίου 2014 - Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη