Βραδινή έξοδος χωρίς ψηλοτάκουνα!

Όταν σκέφτεστε τι θα φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο το μυαλό σας πηγαίνει κατευθείαν στις ψηλοτάκουνες γόβες σας, ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι η μοναδική σας επιλογή. Σας παρουσιάζουμε τρία υπέροχα outfits για τη βραδινή σας έξοδο με flats που θα λατρέψετε κι εσείς και τα πόδια σας! 

Οι μπαλαρίνες είναι ίσως η πιο προφανής εναλλακτική επιλογή αντί για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας. Φορέστε, λοιπόν, τις χαριτωμένες μαύρες μπαλαρίνες σας με το στενό δερμάτινο παντελόνι σας και από πάνω ένα peplum top. Ολοκληρώστε το look σας με ένα λαμπερό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch. 
 
Για μια εντυπωσιακή εμφάνιση φορέστε ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο σε μπεζ απόχρωση. Συνδυάστε τα με ένα εφαρμοστό mini μαύρο φόρεμα κι από πάνω το δερμάτινο jacket σας. Ολοκληρώστε τo look σας με ένα crossbody τσαντάκι και μερικά χρυσά βραχιόλια. 
 
Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή είναι να φορέσετε τα στυλάτα oxfords. Συνδυάστε τα με ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα top σε ένα εντυπωσιακό χρώμα και από πάνω φορέστε το μαύρο blazer σακάκι σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα leopard clutch.