Νέα σενάρια για την απόκτηση του Ταταρουσάνου από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι προτεραιότητά του είναι να κρατήσει τον τερματοφύλακα Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ του για αρκετά χρόνια ακόμη.

Ωστόσο, όσο η Ατλέτικο Μαδρίτης δηλώνει ότι θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να επανεντάξει τον Ισπανό φορμαρισμένο πορτιέρο στο ρόστερ της από το καλοκαίρι που λήγει ο δανεισμός του στους ερυθρόλευκους, στο λιμάνι είναι σχεδόν αναγκασμένοι να στραφούν και σε άλλες λύσεις.

Κι ας μην το παραδέχονται. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, επίσημα διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία με τον τερματοφύλακα της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τσίπριαν Ταταρουσάνου, αλλά ο αθλητικός Τύπος της Ρουμανίας θεωρεί τελειωμένη την μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Gazeta Sporturilor, ο Ταταρουσάνου βρέθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα και διαπραγματεύτηκε με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό την μεταγραφή του.

Οι Ρουμάνοι επιμένουν ότι ο διεθνής τερματοφύλακας τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρολεύκους για συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τη Στεάουα Βουκουρεστίου και αναφέρουν ότι ο παίκτης θα έχει 500.000 ευρώ ετήσιες απολαβές!