Ένα πρωτότυπο τουρνουά τάβλι και πινγκ – πονγκ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά πινγκ πονγκ και τάβλι που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου σε συνεργασία με το Δήμο Καρύστου, το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Π. ΜΩΡΟΣ.

Πρωτεργάτης για αυτή την εκδήλωση, ήταν ο κ. Μάκης Λυκούδης του οποίου ιδέα ήταν η πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης η οποία είχε ως σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρύστου. Δεκάδες παίκτες γέμισαν το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου για να λάβουν μέρος στους αγώνες οι οποίοι αποδείχτηκαν υψηλού επιπέδου, όπως αναφέρει το notia-evia.blogspot.gr.

Τα έσοδα από την διοργάνωση δόθηκαν ως έπαθλα στους συμμετέχοντες και στην υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρύστου κα. Μαρία Κιούκη, προκειμένου να προμηθευτούν τρόφιμα για να δοθούν σε ευπαθείς ομάδες της περιοχής μας.

Ο Δήμος Καρύστου ευχαριστεί θερμά το Ναυτικό Όμιλο Καρύστου ο οποίος για ακόμα μια φορά συμβάλλει έμπρακτα στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα καθώς και για την συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης με την κάλυψη των εξόδων της. Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Μάκη Λυκούδη ο οποίος πρωτοστάτησε και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή το αθλητικό γεγονός.