Πώς να συνδυάσετε το βυσσινί με το καμηλό!

Ο Δεκέμβρης είναι ο πιο γιορτινός μήνας κι ένα από τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι το βυσσινί! Αυτό το έντονο κόκκινο χρώμα ταιριάζει με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, όμως λατρεύουμε να το φοράμε με το καμηλό. Θέλετε να μάθετε πώς να συνδυάσετε αυτά τα δύο υπέροχα χρώματα;

Για ένα χαριτωμένο και άνετο καθημερινό ντύσιμο συνδυάστε ένα ζεστό πουλόβερ σε καμηλό χρώμα με το σκουρόχρωμο jean σας. Φορέστε τις καφέ μπότες ιππασίας, ένα καρό κασκόλ στο λαιμό σας και ολοκληρώστε το look με τη βυσσινί τσάντα σας.   

Το καμηλό παλτό είναι ένα all time classic κομμάτι και πραγματικά εάν επενδύσετε θα το φοράτε για πολλά χρόνια. Φορέστε, λοιπόν, το καμηλό παλτό σας και από μέσα τη βυσσινί skater φούστα σας με ένα cream δαντελένιο top. Ολοκληρώστε το look με ένα καλσόν με σχέδια και ένα ζευγάρι oxfords.

Για ένα casual look φορέστε ένα κοτλέ στενό παντελόνι σε καμηλό χρώμα, από πάνω ένα βυσσινί oversized πουλόβερ και τα καφέ αρβυλάκια σας.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε το κομψό βυσσινί φόρεμά σας με τις ψηλοτάκουνες καμηλό γόβες σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα λαμπερό κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.