Δύο… πράκτορες χαρίζουν την ώρα στους δρόμους της Αθήνας

Να κάνεις βόλτες στους δρόμους της στολισμένης Αθήνας, να έχεις τελειώσει μόλις από τη δουλειά, και ξαφνικά... δύο πράκτορες ντυμένοι περίεργα να οδηγούν ένα mini cooper και να φωνάζουν πως η 8 μ.μ. πλέον σου ανήκει!

Όχι, δεν είδα όνειρο. Πολύ απλά... οι πράκτορες του Pimm's αποφάσισαν να αγοράσουν την ώρα 8 το βράδυ και να την δωρίσουν στους Έλληνες!

Και επειδή όλο αυτό παρά ακούγεται... περίεργο, ας γίνω λίγο πιο αναλυτική...γιατί είχαν την ευκαιρία να τους μιλήσω.

Το Pimm's στην πραγματικότητα αγόρασε αυτή την ώρα σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Ποιοτικού Χρόνου. Δεν πρόκειται ωστόσο για διαφημιστική ενέργεια. Απλώς είχαν ως αποστολή τους να εντοπίσουν και να διασφαλίσουν αυτό που χρειάζονται οι Έλληνες για να διασκεδάσουν και να έχουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

Πιστεύουν λοιπόν πως πρέπει να αντιδράσουμε στα συνεχή κύματα κακών ειδήσεων με θετικό τρόπο, κάτι που κακά τα ψέμματα όλους μας βολεύει.

Αγοράζοντας με απλά λόγια την ώρα 8 το βράδυ θεωρούν ότι είναι ένας καλός τρόπος για να μας παρακινήσουν να βγαίνουμε έξω περισσότερο, να βρισκόμαστε με τους φίλους μας και να χαιρόμαστε τη ζωή!

Άλλωστε... πόσες φορές μας κάνει κάποιος δώρο ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά των καιρών μας, τον ελεύθερο χρόνο;

Όσο για το γιατί επέλεξαν συγκεκριμένα την ώρα 8 το το βράδυ, αυτό έγινε προφανώς επειδή η συγκεκριμένη αποτελεί μια ώρα από την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι καταφέρνουν να αποσπάσουν ποιοτικό χρόνο δεδομένου ότι έχουν τελειώσει τη δουλειά τους.

Οι Έλληνες άλλωστε έχουμε ανάγκη από διασκέδαση και ίσως να χρειάζονται ένα τέτοιο κίνητρο για να κλείσουμε επιτέλους την τηλεόραση και να σταματήσουμε να ανησυχούμε για ασήμαντα πράγματα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δεις και εσύ δύο πράκτορες ντυμένους αστεία να οδηγούν ένα mini cooper, να βροντοφωνάζουν ότι στις 8 μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε ίσως θα είναι η ώρα να σκεφτούμε πως έχει έρθει η στιγμή να κάνουμε όλα αυτά που πάντα θέλουμε αλλά ποτέ δεν προλαβαίνουμε!

Να βγούμε και να απολαύσουμε ένα ποτό με τους φίλους μας, να μαζευτούμε παρέα στο σπίτι για επιτραπέζια, να ερωτευθούμε ή έστω να βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας!

Συμφωνείς; Αν ναι, τότε... μαζί τους θα έχουν και ένα “μανιφέστο”. Βάλε κι εσύ την υπογραφή σου και απόλαυσε την ώρα 8 το βράδυ που πλέον σου ανήκει!