Γιορτινές εκπλήξεις για σινεφίλ!

Κάντε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σας απολαμβάνοντας μια χριστουγεννιάτικη ταινία στον τελευταίο όροφο ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Λονδίνου, του The Berkeley στο Knightsbridge.

Η βεράντα του έχει διαμορφωθεί ανάλογα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για εορταστικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας σε έναν γιορτινό κινηματογράφο.

Χουχουλιάζοντας κάτω από ζεστές κουβέρτες, οι επισκέπτες και οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν σπιτική ζεστή σοκολάτα και φρεσκοψημένα πιτάκια με φρούτα, βλέποντας μια κλασσική χριστουγεννιάτικη ταινία, σε έναν χώρο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ¨μια αποκλειστική κινηματογραφική εμπειρία στην πόλη”, αφού διαθέτει μόνο έξι θέσεις.

Από τα ιδανικά σχεδιασμένα ξύλινα καναπεδάκια για δυο, θα δείτε ταινίες, όπως " Miracle on 34th Street " ή " The Nightmare Before Christmas " σε μια πευκόφυτη βεράντα με θέα το Hyde Park πάνω από τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους του Knightsbridge.

Για περισσότερη ζεστασιά, έχουν προστεθεί θερμοφόρες και θερμαντικές λάμπες, ενώ όσοι μένουν στο ξενοδοχείο, μπορούν να κλείσουν μια μόνιμη δωρεάν θέση στον κινηματογράφο.

Στους επισκέπτες θα κοστίσει 65 ευρώ το άτομο, ενώ προτείνεται και η τιμή των 83 ευρώ, που περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια και καναπεδάκια. Ο χειμερινός κινηματογράφος θα είναι ανοιχτός έως τις 31 Ιανουαρίου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ