Ρούχα και τρόφιμα για άτομα με ψυχική ασθένεια

H 'Ομάδα Πλαστελίνη' αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και ήδη ρουχισμού, τα οποία θα διατεθούν στην μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα "Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας" και τους ανθρώπους της που τα έχουν άμεση ανάγκη. Η Εταιρεία επιδιώκει πρωτίστως την πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, την έγκαιρη αντιμετώπισή τους και την κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των ψυχικά ασθενών.
 
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα www.ekpse.gr

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν μπορούν να δώσουν:

 
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (όπως ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, φρυγανιές κ.λ.π.) που δε χρειάζονται ψυγείο.
·         
ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ: πρέπει να είναι καθαρά, σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας. Χρειαζόμαστε επίσης σεντόνια και κουβέρτες.
 
Ολα αυτά θα συμβούν στο Μέσα-Εξω @The Bar Project την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.       
 
Πως συστήνονται οι ίδιοι...
 
Η Ομάδα Plastelini ξεκίνησε ως μία πειραματική προσπάθεια με στόχο να εκφράσει και να μοιραστεί ανησυχίες, συναισθήματα καθώς και την καθημερινότητα, όπως την αντιλαμβανόμαστε, μέσα από την ίδια την ζωή, μέσα από την πόλη που ζούμε και τους δρόμους της. Είμαστε μια ομάδα - παρέα που αγαπά τον τόπο που ζει και αρέσκεται στο να πλάθεται μαζί του, όπως και με τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν. Πέρα από τις φωτογραφίες, αγαπάμε ότι μας δίνει εικόνες και κατ΄επέκταση τροφή για σκέψη όπως είναι τα διάφορα βίντεο που μοντάρουμε και βρίσκουμε, τα οποία περιέχουν καλλιτεχνικές πινελιές. Δεν είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι,  αγαπάμε το χόμπι μας και δηλώνουμε για πάντα ερασιτέχνες.