Οι μπότες πάνω από το γόνατο!

Μήπως τα παπούτσια που διαθέτετε στη ντουλάπα σας χρειάζονται μια μικρή ανανέωση; Τότε επενδύστε σε ένα ζευγάρι over the knee μπότες! Αναζητήστε το σωστό ύψος για τις αναλογίες σας, μείνετε μακριά από γυαλιστερά υλικά που θυμίζουν τη Julia Roberts στο "Pretty Woman" και εντυπωσιάστε φορώντας τις υπέροχες μπότες σας με θηλυκές φούστες και φορέματα ή με skinny jeans και oversized πουλόβερ για πιο casual look. Σας παρουσιάζουμε τα πιο στυλάτα σχέδια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και να είσαστε σίγουρη ότι θα τις ερωτευτείτε!

Υπέροχες μπότες που μοιάζουν πολύ με το δερμάτινο κολάν σας. Μπορεί να χρειαστείτε μια μικρή βοήθεια για να τις βγάλετε ωστόσο θα εντυπωσιάσετε εάν τις φορέσετε με φούστες και φορέματα που φθάνουν μέχρι το γόνατο ή mini εάν θέλετε να είσαστε sexy.

Η punk αισθητική είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για φέτος το χειμώνα και δε θα μπορούσε να λείψει κι από τις μπότες! Στυλάτες μπότες, λοιπόν, με αλυσίδες και καρφιά που φοριούνται με τα πάντα. Με κομψά skater φορέματα αλλά και πάνω από το skinny jean σας.

Εάν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι over the knees μπότες με κοψίματα. Φοριούνται αποκλειστικά με φορέματα και φούστες και ταιριάζουν τέλεια με oversized παλτό.

Εάν δεν είσαστε σίγουρη για τα προηγούμενα trends και θέλετε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι που θα το φοράτε για πολλά χρόνια και θα ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια που διαθέτετε στη ντουλάπα σας προσανατολιστείτε σε ένα πιο κλασικό σχέδιο. Συνδυάστε τις μπότες σας με skinny jeans και oversized παλτό ή με μια καρό mini φούστα και ένα φαρδύ πουλόβερ για ένα πιο girly look.   

Διαβάστε επίσης:

Ποιες είναι οι κατάλληλες μπότες για εσάς