Ο Γιαννακόπουλος παίρνει στα χέρια του τα οικονομικά του Παναθηναϊκού

Στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να φτάσουν οι φάκελοι με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να μελετηθούν αναλυτικά.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να μελετήσει αναλυτικά, την οικονομική κατάσταση της πράσινης ΠΑΕ, πριν λάβει την οριστική του απόφαση για το αν θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Τα ίδια στοιχεία αναμένεται να μεταβιβαστούν και στον υποψήφιο "συμπαίκτη" του από την Κίνα.

Επίσης, την Τρίτη αναμένεται να υπογραφεί ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η ρήτρα εμπιστευτικότητας. Μέσω αυτής, οι δυο πλευρές θα δεσμευτούν να μην αποκαλύψουν τίποτα από εδώ και στο εξής, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στις επαφές. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται στο τέλος του μήνα, όταν και θα ληφθεί η σχετική απόφαση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ στη συνέχεια θα μελετηθεί το θέμα και από την πλευρά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη θα παρουσιαστεί από το Παναθηναϊκό Κίνημα το πλάνο για την κατασκευή νέου γηπέδου, στη θέση που υπάρχει τώρα το Απόστολος Νικολαΐδης. Το σχέδιο προβλέπει την αλλαγή της φοράς του γηπέδου, το οποίο θα έχει χωρητικότητα 35.000 θεατές.

Πηγή: novasports.gr