Το “Φάντασμα των Χριστουγέννων” είναι στο Λονδίνο!

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες της πόλης του Λονδίνου αυτά τα Χριστούγεννα, όταν μεταξύ άλλων θα έρθουν αντιμέτωποι με το “Φάντασμα των Χριστουγέννων”!

Αυτή την εορταστική περίοδο το ρολόι θα γυρίσει πίσω περισσότερο από διακόσια χρόνια στο διάσημο London Dungeon, καθώς μια ανατριχιαστική ιστορία με φαντάσματα εκτυλίσσεται στον παγωμένο ποταμό Τάμεση.

Η διαδραστική παράσταση “Το φάντασμα των Χριστουγέννων” ξεκίνησε από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυραική 5 Ιανουαρίου, υποσχόμενη ένα σκηνικό μυστηρίου γεμάτο εκπλήξεις, καθώς οι επισκέπτες θα μετατραπούν σε υπόπτους στο επίκεντρο της έρευνας για φόνο.

Είναι 1789. Ο ποταμός Τάμεσης έχει παγώσει και οι Λονδρέζοι απολαμβάνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Καθώς όμως ένα πτώμα ανακαλύπτεται παγιδευμένο κάτω από τον πάγο, αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία ενός μυστηριώδους φόνου και είναι όλοι ύποπτοι.

Οι επισκέπτες θα ανακρίνονται από τη στιγμή που θα εισέλθουν στην παγωμένη σκηνή του εγκλήματος και μάλιστα από έναν ανακριτή υπόπτων, πολύ σκληρό, που δείχνει υπερβολικό ζήλο στο να βρει τον θύτη. Θα πιάσει όμως τον ένοχο ή θα ξεγελαστεί από έναν αμφιβόλου ποιότητας χαρακτήρα, που έχει σκοπό να τον ξεγελάσει;

Στη συνέχεια οι θεατές θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με το φάντασμα της νεκρής γυναίκας, που θα ζητήσει εκδίκηση!

Μια μοναδική εμπειρία σας περιμένει φέτος τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο. Ανακαλύψτε την!