Σπουδαία διάκριση για Ελληνίδα ξενοδόχο

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση έλαβε η χώρα μας και ο ελληνικός τουρισμός στο πρόσωπο της κ. Ελιάνας Κοκοτού, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Elounda Mare, στην Ελούντα της Κρήτης.

Η κ. Κοκοτού, τιμήθηκε ως "Γυναίκα της χρονιάς" στο 39ο ετήσιο συνέδριο των Relais & Chateuax που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Τίνα Τάρνερ η οποία ερμήνευσε για τους νικητές το τραγούδι της "You're Simply the Best" δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην βραδιά.

 

To Elounda Mare έχει καταφέρει να παραμείνει μέλος των Relais & Chateuax για πάνω από 25 χρόνια, όντας για πολλά χρόνια και το μοναδικό ξενοδοχείο της χώρας μας στον βαρύτιμο κατάλογο. Η Ελιάνα Κοκοτού, της οποίας την προσωπική σφραγίδα φέρει το ξενοδοχείο σε κάθε του έκφανση, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά της στη φιλοξενία, στον οργανισμό, και την Ελλάδα.

Ο οργανισμός Relais & Chateaux περιλαμβάνει τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, και δίνει έμφαση στον ιδιαίτερο τοπικό χαρακτήρα, τη γαστρονομία, την ηρεμία, και την άψογη ευγένεια. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των πιο κοσμογυρισμένων Ευρωπαίων, ενώ τα κριτήρια επιλογής είναι πολύ αυστηρά.