Ατρόμητος και Καλλονή, με φόρα για τους οκτώ

Με δύο εκτός έδρας νίκες ξεκίνησε η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Καλλονή επικράτησε του οΦΗ με σκορ 1-0 στο Γεντί Κουλέ, σε μια επανάληψη του αγώνα τους για το πρωτάθλημα, αλλά από την... ανάποδη, μιας και οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει στο πλαίσιο της Superleague με σκορ 3-1.

O Ατρόμητος, από την άλλη, με επιβλητική εμφάνιση, "άλωσε" το μέχρι την Τετάρτη "άπαρτο κάστρο" του Αγρινίου, με νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Τα τέρματα των Περιστεριωτών πέτυχαν οι Φάμπιο στο 15' και Καραμάνος στο 18', σε έναν απόλυτο αιφνιδιασμό, που δεν άφησε την ομάδα του Μάκη Χάβου να αντιδράσει, ενώ η Καλλονή σκόραρε στο 83' με τον Καζάκη, "παγώνοντας" το Ηράκλειο Κρήτης.

Με αυτά τα δεδομένα, Ατρόμητος και Καλλονή πήραν σαφές προβάδισμα ενόψει των επαναλπητικών αναμετρήσεων, που θα διεξαχθούν στις έδρες τους. Πιθανότατα, η Καλλονή θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου με δύο αγώνες. Στις 17:30, στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Νίκη Βόλου και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στις 20:00 τον Ηρακλή Ψαχνών στη Λεωφόρο.