Αυτά τα Χριστούγεννα φορέστε τις κόκκινες γόβες σας!

Όταν σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε τα Χριστούγεννα, οι περισσότερες από εμάς προσανατολιζόμαστε σε "κάτι κόκκινο". Φέτος σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι κόκκινες ψηλοτάκουνες sexy γόβες και να είσαστε σίγουρη ότι όχι μόνο θα ξεχωρίσετε αλλά η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη! Θέλετε να μάθετε πώς να τις φορέσετε;

Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι στη δουλειά σας εντυπωσιάστε τους συναδέλφους σας συνδυάζοντας τις υπέροχες κόκκινες γόβες σας με τη μαύρη ή γκρι pencil φούστα σας που αναδεικνύει τη σιλουέτα σας και ένα μεσάτο λευκό πουκάμισο. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Στη χαλαρή έξοδο για ποτό με τη φίλη σας ή την παρέα σας φορέστε το skinny σκουρόχρωμο jean σας με ένα printed μεταξωτό πουκάμισο και ολοκληρώστε το look σας με τις κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες σας και ένα χρυσό κολιέ στο λαιμό σας.

Στη βραδινή σας έξοδο κλέψτε τις εντυπώσεις συνδυάζοντας τις κόκκινες γόβες σας με ένα στενό mini φόρεμα και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό clutch.

Τέλος, στο οικογενειακό τραπέζι συνδυάστε τις κόκκινες γόβες σας με το αγαπημένο all time classic little black dress και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό cocktail δαχτυλίδι.